Ikke kategoriseret

En spisesituation med pseudotvillinger

Vi kender det alle.. Den trælse spisesituation, men en usamarbejdsvillig dreng, en hængende baby.. Ligegyldigt hvad kender vi alle situationen hvor mangel på samarbejde gør sig gældende og man kan have lyst til bare at give op og kaste håndklædet i ringen.

Jeg har lavet en sjov lille video for hvordan man med 2 børn tackler det. Og samtidig også for at vise jer hvordan en helt normal spisesituation ser ud hjemme hos os ligenu, jeg har en baby som kun vil hænge ved mor og en stor dreng som vil spise selv, for så at kaste med maden og blive vred og generelt ikke gider samarbejde OVERHOVEDET!

I må meget gerne komme med respons på videoen ♡

 

Hvordan tackler i selv de trælse spisesituationer? Tager i nogengange alternative midler i brug ??

 

Følg gerne bloggen nedenfor:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN’

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Et BLW eventyr #1 | confessionsofapseudomom
  19. april 2016 den 20:10

  […] stor del opmærksomhed i spisesituationen han kan endnu ikke spise med bestik selv, se evt video her, og det at der så ikke også skal være den fulde fokus på Felix, er jo bare helt fantastisk! […]

 • Svar
  Ny video - Aftenputningen | confessionsofapseudomom
  6. juli 2016 den 20:55

  […] Nu har jeg lavet en ny Video på bloggen, den første kan du se her ♡ […]

 • Skriv kommentar