Ikke kategoriseret

Mamma challenge #4 still going strong

MAMMA CHALLENGE – 5 STILL GOING STRONG!

I går var hvile dag, fra squats, pogrammet tillader en hvile dag hver 5. dag, da musklerne også skal slappe af, så de ikke bliver overbelastet. Men ellers har jeg lavet henholdsvis 250, 260, 270 og 280 squats! Og fåååååk det gjorde nas, eller de første 3 dage var slemme, jeg kunne knap gå ned af trapperne, og når jeg sad på en stol, skulle jeg have støtte i begge arme for at kunne komme op at stå, ligesom en gammel dame.. haha!

Men det var som om det vendte fuldstændig på 4. dagen og selv eftet mine 280 squats var smerten minimal! Så nu bliver det spændende at se om smerten vender tilbage for fulde gardiner oven på en dags pause, eller om mine muskler bare er så godt møre, at de helt har vænnet sig til den belastning ?

Min “detoxing” har været slem og er det stadig! Jeg render stadig rundt og længes efter søde sager, jeg tænker stortset ikke på andet, også har jeg stadig konstant hovedpine. Jeg har dagligt måtte tage 2 panodiler for at kunne fungerer, selvom jeg normalt har nultolerence overfor smertestillende! Jeg satser snart på bedring, men igen hvor er det skræmmende at jeg har været SÅ afhængig, men det er jo en straf jeg må tage i stivarm.

Generelt har det været en pisse hård opstart og jeg husker nu hvorfor man er så tilbøjelig til at bakke ud inden man nærmest er kommet i gang, jeg er dog sikker på at det kun kan gå fremad fra nu af. Noget jeg også blev bekræftet i her til morgen, da jeg endte oppe på vægten 86.6 sagde den.. Det vil sige minus 2.2 kilo på 5 dage, det jo helt vildt og ikke mindst top motiverende!? jeg er hammerstolt og så klar på at fortsætte, i dag hedder den 290 squats  ??

 

IMG_20160622_200847

 

Tak fordi du læste med♡

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar