Ikke kategoriseret

Mamma challenge #5 420 SQUATS!!!!!!!

Der er sket så meget, men min mamma challenge er stadig i gang for fulde gardiner! Jeg har her til aften lavet 420 squats, og det gør ikke længere ondt, overhovedet! Det eneste der er træls er tiden, det tager knap 15 minutter, og der er 15 minutter altså laaaaaang tid at stå og lave den samme bevægelse/øvelse om og om igen.. Derfor er jeg begyndt at kombinerer det med at se noget “doktor house” på viaplay, så er mit fokus også væk fra smerterne og det går meget lettere!

Jeg har indført fast veje dag hver mandag, dog blev det lidt forskudt på grund af camping, men sidste vejning tirsdag morgen sagde 84,5 kilo.. Det vil sige 4.4 kilo fra udgangspunktet! Det jo vildt, og det er altså IKKE fordi jeg lever voldsomt sundt, jeg spiser normalt og har somsagt bare skåret cola og sukker væk!

Dog faldt jeg lidt i med colaen på camping turen, men det er blot op på hesten igen. Min sukkertrang er stadig KOLOENORM, men alt hvad der ligner hovedpine er væk, nu handler det bare om kontrol, også skal det nok komme!

 

IMG_20160622_200847

 

Tak fordi du læste med <3

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar