Ikke kategoriseret

Bare ben og slid på stængerne!

Ja, vi er jo nogen der er beriget med fylde og former. Om man så bryder sig om det eller ej, er jo en helt anden snak! MEN, den der med slid i form af sår/brandmærker imellem benene, den er simpelthen uudholdelig!

Personligt elsker jeg lange maxi kjoler her i sommervarmen, de har også været mine bedste venner under begge graviditeter, da sådan en lang, lidt løs kjole fremhæver ens mave rigtig smukt!
Men nu her efter et par dage med sommervarme og maxikjoler, så er mine lår helt ødelagte, og jeg synes det er så frustrerende, for pludselig er jeg tvunget til at hoppe i gamacher, for at sørge for at det ikke bliver værre og så er smerten bare UUDHOLDELIG!

Men fat mod, får jeg har altså også et par rigtig gode fif, til at efterkomme det her problem, især hvis man ligesom mig er mor, for der er en del af babylageret faktisk yderst effektivt, til at efterkomme slid på stængerne!

PUDDER: Når skaden er sket, så er pudder altså en vidunder middel! Det både lindrer og udtørrer samtidig og på den måde fremskynder det helingen, så inden du hopper i gamacherne, så brug godt med pudder!

ZINKSALVE: Ja, det har vi alle.. og faktisk så er det helt fantastisk til at forebygge slidsår! Zinksalve udtørrer nemlig huden i stedet for at fugte den, og samtidig er den langsom absorberende! Så inden gåturen, så smør et godt lag imellem benene også er man fri for slitage (alt efter hvor lang turen er selvfølgelig!) Og er skaden sket, ja så er zinksalve jo også med til at hele.. win-win!

VASELINE: Når man har en baby og et termometer, så har man normalt også vaseline! Har man ikke zinksalve eller synes man ikke det hjælper, så er vaseline en yderst fantastisk løsning til at smøre mellem benene inden man går ud. Vaseline absorberes ikke af huden og vil derfor blive der hele turen igennem, derfor er det helt klar anbefalelsesværdigt til længere ture i bare stænger.

 

Så nu er det bare ud at lufte stængerne!

 

Tak fordi du læste med <3

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM

 

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Stine Rasmussen
    21. juli 2016 den 22:18

    Tak!! Du har redet min nattesøvn + dagen imorgen ??☺️

  • Skriv kommentar