Ikke kategoriseret

HVORDAN MAN AMMER RESPEKTFULDT OFFENTLIGT!

Hvordan er det nu lige når man ammer offentligt? Skal man bare hive babserne frem, eller kan man egentlig gøre det med respekt for sine medmennesker?

Jeg hører ofte fræser såsom “hun kunne da bare dække sig til!” eller “man behøver heller ikke at flashe det hele” og helt ærligt.. Hold da op! Der findes ved gud ingen kvinder der af ren og skær lyst sidder med blottet bryst offentligt bare for at irriterer dig eller fru Hansen.

Brystet bliver fundet frem af en grund, og bund ærligt, om det bliver gjort med stofble, uden stofble, om det bliver gjort mens man handler eller diskret i et hjørne, det er bedøvende ligegyldigt! Det der skræmmebillede andre giver af et lang tids blottet bryst, der drypper af mælk, midt på en resturant (ja undskyld for det malende billede!) det er pure opspind, sådan sidder ingen mødre! Tilgengæld kan det være brystet er blottet et sekundt eller to, men så kunne du måske have pli nok til at kigge væk!

Så hvordan ammer man respektfuldt offentligt?.. Man ammer som man føler for! Nogle har det bedst med at dække sig til, andre er ligeglade, nogle har børn der har brug for ro, andre har børn der kan amme for en hver pris. Pointen er at man skal amme som man finder bedst, ikke for at please andre. Man skal selv have det godt med det, også er der ingen der skal komme og bestemme hvordan man ammer, for ligegyldigt hvad så er bryster en del af at amme, om du kan li’ det eller ej…

 

Offentlig amning ude at kælke..

Offentlig amning ude at kælke..

Offentlig amning ved frisøren..

Offentlig amning ved frisøren..

Offentlig amning i en flyvemaskine..

Offentlig amning i en flyvemaskine..

 

Tak fordi du læste med <3

 

Følg gerne bloggen herunder:

FACEBOOK   INSTAGRAM

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar