Baby-led weaning

Et BLW eventyr #9 Dagpleje opstart

Nu er der gået 3 måneder. Status er som tidligere, Felix spiser ikke ret meget. Han bliver nærmest stadig fuldammet, men ligegyldigt hvad, så ELSKER han BLW,jeg er ikke i tvivl om at det er det helt rigtige! 😀
Hver gang der kommer mad på bordet sætter han i et skrig, indtil der er mad foran ham, han skal have først! og hver gang han bliver sat i højstolen er han bare et stort smil, hver gang! Han nyder at kigge og undersøge, og smage lidt på maden, det er så fantastisk at se!

BLW det er lige sagen!

BLW det er lige sagen!

d. 8. August startede han for alvor op i dagplejen, og nøj jeg var bekymret, det har jeg også skrevet om et par gange! for hvordan skulle det ikke gå? De første dage var også lidt hårde, han var meget urolig og ked af det!

Jeg havde instrueret hans dagplejemor i at hun skulle lade ham spise selv, samtidig havde jeg malket ud, så han kunne blive tilbudt min mælk. Han nægtede de 4 første dage at spise noget som helst! Men på 5. dagen lyste han lidt op, drak noget mælk af  kop og spiste nogle rugbrødskrummer som dagplejemoren beskrev det 😀

Også kom vi til sidste uge, hans første fulde og rigtige uge og der er det bare kørt så fint! Han har allerede nu lært sove rutinerne at kende, og det at han får sovet knap 4 timer fordelt over 2 lurer gør også at han klarer dagen med et smil, og det er til trods for at han stortset ingenting spiser i løbet af dagen, han får fortsat lidt mælk og lidt krummer, MEN han er glad og tilfreds og det er det vigtigste!

Jeg afleverer ham og ammer ham farvel hver morgen, og ammer ham så så snart jeg henter ham kl halv 4. Og kl halv 4 er han også sulten, men ikke så han græder eller er ulykkelig, han kan bare ikke vente med at komme hen og spise ved mig når han ser mig.. haha!
Til gengæld har han skruet en del op for natamningerne, men helt ærligt, så er det betryggende, for så ved jeg jo at han får ekstra ind der, nu når han fravælger mad i dagplejen, så går puslespillet op! Og jeg vælger stadig at stole på ham og det at han nok skal finde “en løsning” man har jo aldrig hørt om børn der har sultet sig selv <3

Så et fuldammet BLW barn og dagpleje opstart, det kan sagtens lade sig gøre, også uden de store problemer. Det tog en uge, en uge hvor der var fulde dage fra 2. dagen, det er da vidst lidt sejt, BLW barn eller ej <3

Tak fordi du læste med<3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar