Sjov og ballade

Om at være gravid, klam og miste 2000 kr.

Graviditets cravings! Dem kender alle vidst til.. Da jeg var gravid med Felix var min største kærlighed at spise knust is.. Hvad det handlede om, det aner jeg ikke.. Jeg spiste gerne 2 kg isterninger fra rema 1000 hver dag og fik jeg ikke mit daglige kick isterninger, ja så var min dag ødelagt! haha..

Udover det havde jeg en forkærlighed for kage fra bageren, og vi snakker al slags kage! Jeg var ved bageren stortset hver eneste dag, og det var noget af en pinlig affærer, MEN nu kan jeg så fortælle hvorfor det godt kan betale sig at være gravid, klam og stamkunde :p

I August sidste år, skulle Søren og jeg kigge på bil! Han havde fået arbejde, men det krævede en bil, og derfor så var det ud og kigge på biler! Vi skulle se på en nede i Horsens, og klog som jeg nu er havde jeg på vej hjem fra dagplejen hævet alle pengene (vi snakker 9000 kr) og puttet i min taske. Efter jeg havde hævet penge, så skulle jeg da også lige omkring bageren og have mit daglige skud kajkager, haha!

Jeg tog hjem, og sammen kørte Søren og jeg ned og kiggede på bil. Desværre var den ikke noget, og vi kørte skuffet hjem, og sluttede dagen af med at spise på den lokale grill, nu når vi alligevel ikke skulle investerer i en bil..

Da vi kom hjem ville jeg tælle pengene, ligge dem væk for at sætte dem i banken dagen efter, at have knap 9000 kr i hjemmet, var ikke just noget som tiltalte mig. Jeg begyndte at tælle pengene og fik straks sved på panden! Der manglede 2000 kr?!
Jeg gik i panik, men valgte at holde det for mig selv, jeg har tidligere mistet 1000 kr, og jeg har sørme også en gang smidt 700 kr ud med skraldet, så at begynde at snakke og indrømme det her, det ville være en falliterklæring, og pengene, de var jo væk..

Jeg brugte de efterfølgende dage på i smug at lede efter pengene, jeg ledte i klapvognen, hele lejligheden, jeg gennemrodede tasken og sådan fortsatte jeg, indtil jeg måtte erkende at de penge var væk. Jeg accepterede det, for så at ligge det lidt bag mig “komme videre” sket var sket, jeg var jordens største tegning, men det var jo forsent at ændre!

En lille måned senere i starten af September, da jeg igen var inde ved bageren, kom en medarbejder ud.. Hun sagde hun skulle spørge mig om noget, og viste mig så et billede (af mig) fra et overvågningskamera.. Hun spurgte underligt om det var mig. Jeg blev nervøs og troede ærligt at jeg havde begået en forbrydelse, haha! Jeg svarede at det var det, hvorefter hun sagde: “godt.. mangler du nogle penge?”..

WHAT? først havde jeg helt glemt pengene, indtil jeg satte i hopla og sagde JAAAAA, pludselig faldt brikkerne på plads! Hun sagde jeg skulle komme med ind og hentede pænt 1600 kroner til mig (de sidste 400 er gået i glemslen) og hold nu op hvor blev jeg lykkelig! Hun fortalte at de havde gemt pengene i al den tid, men de havde først haft tid her en måned senere til at kigge overvågningen igennem, fordi de ærligt havde troet at der ville komme en at spørge efter pengene.. haha! dumme dumme Luna!

Så næste gang at du synes det er pinligt at gå til bageren for 700. gang eller bestille chili cheese tops på den lokale MCD, så husk blot på at det kan betale sig at være gravid, klam og stamkunde, det kunne det i hvert fald her 😀

 

Faktisk var historien også i avisen, jeg var lige inde og finde artiklen på nettet, hvis i er nysgerrige 😀 Læs den her.

 

<3 den mave bestod udelukkende af isterninger, Felix og kage fra vennelyst bageri 😀

 

Tak fordi du læste med <3

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Ammehjerne - ting jeg har gjort ;) | confessionsofapseudomom
    15. februar 2017 den 23:54

    […] – Tabt 2000 kr ved bageren (læs her) […]

  • Skriv kommentar