Baby-led weaning

Et BLW eventyr #10 – lidt om det i bleen!

Ja så skete det, Felix er nu 10 mdr gammel og der er endelig med sikkerhed begyndt at ryge noget indenbors! Hvor meget det ved jeg ikke, det er svært at se, men han tager ALT ind i munden, alt jeg stiller frem, ryger op til munden alt imens han rynker på næsen, for han er bestemt ikke fan af eventuelle nye smage, haha! Han ser faktisk skide sjov ud! 😀

Men alt skal føles, smages og sanses, lige efter bogen, og han elsker det virkelig! Men hvordan ved jeg at der er kommet noget indenbors, når jeg nu skriver jeg ikke rigtig kan se det?

Tjo.. Jeg kan se det i hans ble, for i går var en stor dag, i går lavede han sin aller første “rigtige pølse”, skide hyggeligt, men ikke desto mindre faktum. Indtil i går har hans bleer stadig været domineret af amme prutter, men det virker til at det er en æra der er slut, og derfor er jeg også sikker på at der er begyndt at komme mad indenbors.

I løbet af den næste uge vil jeg begynde at introducerer preloaded ske og gaffel, hvad det er, kommer der mere om inklusiv en lille video, såfremt det går godt 😀 Jeg har ikke ville forvirrer ham med eventuel bestik endnu, da interessen for maden først virkelig er begyndt at komme nu, og jeg har frygtet at ske eller gaffel ville gøre han mistede fokus!

Så ja i går var en stor dag! Og for 14. dage siden fik han sin første tand, og nummer 2 kom for en uge siden og nummer 3 og 4 er der næsten, så snart er der også tænder til rigtig at bide fra sig! Bedre sent end aldrig 😀

Så lige om lidt er Felix pro BLW barn, han er i hvert fald godt på vej! Tålmodighed er en dyd <3

 

Tak fordi du læste med <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar