Baby-led weaning

Et BLW eventyr #11 – preloaded ske!

Så er vi begyndt at køre med preloaded ske, og det er en succes! Han elsker det og havde fra start af helt styr på hvilken del af skeen der skulle ind i munden. Skide sej! Teknikken kan sagtens finpudses, men det kommer, det er allerede blevet meget bedre! Jeg er bare stolt af at der kommer noget indenbors og det at han synes det er så fedt! <3

Videoen hakker desværre lidt, jeg blamer min yderst ringe iphone 4 (undskyld mor, som har været så sød at låne mig den!) Men her kan i se hvor dygtig han er! Et godt fif er som os igen at lave en lidt tyk havregrød til at starte med, så det ikke bare ryger af skeen, også kan man altid gøre det tyndere og tyndere jo mere styr der kommer på skeen! 🙂

 

Preloaded ske eller gaffel er hvor du som forældre fylder indhold på enten ske eller gaffel for barnet, for derefter selv at lade barnet føre ske/gaffel op til munden, som man kan se i videoen. Så selvstændigheds princippet stadig bliver overholdt, altså at barnet gør det selv og selv kan vælge til eller fra <3

 

Tak fordi du læste med <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar