Sjov og ballade

10 tilfældige ting jeg hader…

 1. Folk der går i vejen når jeg går med klapvognen. Så flyt jer dog! Og det er ligemeget om i har set mig eller ej, der findes absolut INGEN undskyldninger, OVERHOVEDET!
 2. Racister.. Don’t even get me there, bare at skrive ordet gør mig vred! Fred på jorden, vi er alle mennesker! <3
 3. Folk der er politisk dummere end snot. Og der taler jeg ikke om dem jeg ikke er enig med rent idelogisk! jeg respekterer virkelig alle der går op i politik i alle regnbuens farver. Nej, her snakker jeg de der uvidende (unge) mennesker, som blot stemmer DF, fordi det gjorde naboen, eller dem som læser 3 linjer i avisen og tænker, jeg er på kontanthjælp, lad mig da lige stemme venstre.. DORH! Det handler om vores fremtid!
 4. Når folk smasker eller spiser grimt, ikke at jeg skal opdrage på dem, jeg bliver bare sindsyg i gernings øjeblikket!
 5. Folk der fylder på 2 sæder i bussen og ikke selv fatter at rykke ind eller flytte deres taske, som om den er vigtigere end at jeg kan sidde ned!!!
 6. At friserer mit lange hår, ofte er det en stor filtreklump, det tager alt for lang tid! jeg burde snart at blive klippet kort håret!
 7. Flæskesteg! Jeg hader det, det siger mig intet. Jeg forstår ikke hvorfor vi en gang om året skal samles om bordet og gå helt amok over et hvidt stykke kød, med en klam fedt kant som skal overdynges med salt, for bare at smage af lidt!
 8. Energidrikke, det er så ulækkert, bare lugten giver mig seriøst kvalme, det kommer sig nok af en ungdom det flød i cult shakere og efter alt for meget opkast, ja så nej tak! og JA jeg synes alt energidrik smager/lugter af cult shaker :p
 9. Folk der ryger / cigaretter (undskyld) men det er simpelthen så kikset, og grimt og lugter folk er meget kønnere uden en cigaret i ansigtet – siger jeg som røg indtil for 2 1/2 år siden, sjovt så hurtigt man bliver dobbelt moralsk! :p
 10. Folk der “tuder” på facebook også ikke vil fortælle hvad der er galt! Opmærksomhed much.. Sagde bloggeren :p

 

 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Tina
  5. oktober 2016 den 22:27

  Hold da op det er længe du har holdt ? Skide godt Luna?

  Nu tænker jeg så bare hva vil du sige hvis en af dine skønne drenge en dag begynder at ryge? Bare en tanke der slog mig ?

 • Svar
  Pseudo-mommy
  5. oktober 2016 den 22:47

  Hvis de kom og var ærlige ville jeg anderkende det, jeg ville selvfølgelig blive trist og bekymret for deres helbred men jeg tror på at de vil gøre det ligegyldigt hvad jeg kunne lave af tiltag, og man lærer jo af sine fejl (forhåbentligvis) hvis de derimod løj om det ville jeg blive ked af det og skuffet 🙂
  Jeg bliver aldrig den der mor der lover et kørekort hvis man ikke begynder at ryge, det motiverer bare teenager til at lyve! 🙂 heller skabe et godt bånd så de er ærlige hvis de bliver så dumme, hvilket vi ikke går ud fra.. Haha!!

  Du gav mig lige inspiration til et fremtidigt indlæg! Tak fordi du skrev! 🙂

 • Skriv kommentar