Sjov og ballade

Kæmpe bryster på 24 timer – uden silikone!

Den der med at “få lavet sine bryster” (som om de er gået i stykker) har altid lagt meget langt væk fra mig. Jeg synes ikke de kvinder der tager valget, at de er dumme eller gør noget forkert, at det er spild af penge, hvis det gør dem glade, jamen så lad dem, vi fortjener alle at være glade og det er deres krop!
Det har bare aldrig sagt mig noget, måske fordi jeg altid selv har haft store bryster.. Det har givet mig rig mulighed for at presse dem op i en BH, så de lækre fyrer ikke kunne få øjnene væk i byen, og det er jo det der er sejt ved bryster, de har en enorm stor tiltrækningskraft, det er pisse fedt!
Måske er det også derfor det for nogen betyder så fandens meget, jeg ved det ikke! For jeg har altid haft en mentalitet at tager man mig, så tager man hele pakken om så mine bryster hang ned til anklerne, en flot kavalergang er alligevel bare et førstehåndsindtryk som hurtigt kan ændre sig når de finder hele pakken!

Nå men i hvert fald så gik det op for mig i dag at på 24 timer kan jeg formå at få større bryster end selveste Linse Kessler, og det er helt uden brug at implantater og andre “snyde-ting”, det er naturligt, alt sammen min krop, all me..

HVAD SIGER DU SÅ MAMA?!

HVAD SIGER DU SÅ MAMA?!

Se det er sejt og hold nu kæft nogle kasser, jeg er klar til at joine ligaen for storbarmede kvinder, og det bedste er de kan reguleres ned i størrelse!
Det er sikkert bare noget pis hun fyrer af, sidder du og tænker, men nej.. Det er helt oprigtigt, og det her billede er taget 16 timer efter start, de blev større!

Hvordan gør man?

Jo.. Man starter med at få et barn. Sex. Easy. Så vælger man at etablerer en god og sund amning, og når man så føler sig klar og barnet er klar, så vinker man farvel et døgns tid og magiske ting sker.. Pludselig inden man får set sig om, så er brysterne dobbelt så store og sidder spændt op og ned det helt rigtige sted, pludselig kunne man for en gangs skyld finde sig selv på forsiden af M, se det er fandme smart!

(pssst – vi lader lige værd, med at nævne håndudmalkning, mælkeknuder, spændinger, samt smerter ikke? man må lide for skønheden, er det ikke det de siger!)

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Kirsten
    19. november 2016 den 23:09

    Hej – havde håbet at tippet ikke involverede det at få et barn 🙂

    Håber ikke dit indlæg får læserne til at vælge at få barn bare for at få større bryster.

  • Skriv kommentar