Ikke kategoriseret

Pseudotvillingerne, 4. December – På glat bane!

Grønland var koldt, voldsomt koldt! De havde kun deres Vinter jakker fra Danmark, som i Grønlands favn, virkede total overflødige! Hjælperne havde allerede trukket i deres anorakker, og Felix og Zacharias overvejede for en kort stund om de kunne hoppe op under og varme sig, pladsen var jo stor og de var små!

“Tænk sig det er de her forhold de sender os op til også med manglende uniform!” sagde Felix vredt.
“Jeg ved det.. I morgen Felix der ringer jeg til nisse fagforeningen, det her er absolut ikke et arbejdsmiljø for nisser!”

Hjælperne fortalte at der var en dagsrejse endnu, julemanden boede nemlig helt oppe på toppen af Grønland hvor ingen mennesker var, hvor Solen næsten aldrig var fremme. På den måde kom folk ikke i tide og utide for at fortælle om de havde været artige eller ej, det var der ikke behov for, det var kun i gamle dage. Efter internettet og de sociale medier, så var det blevet let at sortere de slemme fra. (så pas på med hvad du skriver på Facebook, julemanden holder øje med dig)

Hjælperne måtte ikke komme med op til julemandens hjem, derfor overlod de Felix og Zacharias med en snescooter samt beskeden om at de blot skulle køre ligeud til de så lyset, simpelt og ikke til at tage fejl af!

øhh.. hvordan gør jeg det? Tænkte Zacharias..

øhh.. hvordan gør jeg det? Tænkte Zacharias..

Ongen af dem havde nogensinde kørt på en snescooter og de frøs stadig Så meget deres tænder klaprede alt imens de brokkede sig over forholdene og det at de skulle køre denne snescooter uden erhvervs kørekort, nu måtte fagforeningen da kunne stable en sag på benene, i morgen! Dog fik Zacharias hurtig styr på scooteren, og afsted det gik i kulde, sne og is.. “Julemanden har bare at have noget varmt tøj når vi kommer frem”, skreg Felix..

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar