Gravid ♡

Der var 2?! (4 uger og 3 dage henne)

Mit graviditets forløb var meget underligt , jeg startede ud med at teste positivt 52 dage over tid, og derfor fik jeg taget en håndfuld HCG blodprøver for at se om mit hormon steg som det skulle. Det gjorde det! (fik du ikke læst om opstarten så læs om det HER) Også var det det.. Lægen ville ikke sende mig til en termins scanning og gik blot udfra jeg nok var 6 uger henne, JAMEN OKAY SÅ!

Det kunne min krontrol freak af en person ikke håndterer, slet ikke når vi snakkede graviditet, så dagen efter havde jeg allerede booket en tid til en tidlig scanning. Jeg måtte have svar! Jeg blev scannet torsdag d. 1. december og det her var resultatet.

15250733_699937536853626_8767894738966692226_o

Ikke en skid, i hvert fald ikke en baby (endnu). Jeg var på daværende tidspunkt ud fra scanningen 4+3. Men det der kunne ses var åbningen i lovmoderen, derinde hvor fosteret, moderkage og hele molevitten ville blive dannet, med tiden vil denne åbning vokse i takt med livmoderen og til sidst fylde det hele ud. MEN der var ét problem, det var ikke én men to åbninger, som pilene så pænt indikerer. Scanningsdamen fortalte mig dog at det ikke var sikkert at begge udviklede sig, men her viste den fint et billede af 2 befrugtede æg. BUM!

Spørg mig lige om jeg gik i panik, at gå fra 2 til 4 børn er just ikke drømmen.. 4 børn er bare så meget mere kompliceret, og snak nu om en omvandrende dagpleje! Jeg fik en ny tid 2 uger senere, hvor man ville kunne se et lille bitte foster (eller 2) og man ville kunne se hjerteblink, da de på klinikken har hjerteblinks garanti.
Det var 2 uger i en blanding af frygt og tanker der gik fra glæde til at være ulykkelig KONSTANT, nøj en rutchetur, hvad havde jeg dog gjort?! Tvillinger var en ting, men når man så tænkte på komplikationer i forhold til graviditet, det var jo absolut IKKE drømmen, med 2 helt små drenge, buhu!

Jeg nåede frem til at hvis der var 2, så ville jeg sku slå mig ned som dagplejer for mine egne børn, så kunne jeg få løn fra kommunen, så måtte det blive sådan! Haha.. Fortsættes 😉

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Scanning igen - 1 eller 2? (6 uger og 3 dage) | confessionsofapseudomom
    26. januar 2017 den 6:48

    […] ikke i læste om da der var 2, så læs HER. Jeg kom så til anden scanning torsdag d. 15. december, og jeg gik derind med en blanding af […]

  • Skriv kommentar