Gravid ♡

PSEUDO-TRILLINGER??? :O

16108028_10154887095096445_683369778_o (1)

Så.. Nu kan jeg råbe det højt, nu kan jeg endelig dele min store hemmelighed med jer. For stor det er den! Den har allerede kostet mig 10 kg fordelt ud på røv, mave og lår og en trang til at æde konstant. Jeg er blevet en omvandrende hval, men det er ikke så skidt at det ikke er godt for noget, for grunden til at jeg er ved at blive mere bred end høj er selvfølgelig fordi der ligger en lille skabning inde i min mave! Endnu en gang skal vi være forældre, til August, det er stort!

Det er også grunden til jeg pludselig forsvandt i December måned, min overskud gik helt i bund, men jeg står stærkt og er ved at være kommet over den værste træthed! Det er fantastisk, stort og pishamrende skræmmende.. Der bliver 2 år og 10 mdr i mellem Zacharias og bebs, det er sindsygt. Jeg er både ved at tude af glæde og pisse i bukserne af skræk (eller det er nok mere på grund af en efterhånden slap bækkenbund, hvor havde jeg bare ikke savnet sjattisseri :D)

Men kan kan vi klare 2 kan vi også klare 3, jeg er fortrøstningsfuld <3

3

Her er bebs!! <3

Jeg er i dag 11+5 og vi har været til nakkefoldscanning med gode resultater, en risikovurdering på hele 1:19980 faktisk flottede jeg mig og blev scannet på privatklinik fremfor sygehuset, mere om det og oplevelsen skal nok komme!<3

Jeg ville så gerne have delt det med jer skønne følgere fra start af, lade jer komme helt tæt på, men grundet mine tidligere forløb (læs HER og HER) så turde jeg ikke, jeg kunne ikke magte endnu et nederlag, men tro mig i bliver IKKE snydt! <3 Jeg har forfattet en masse skønne indlæg i løbet af første trimester som vil komme løbende, alt lige fra scanninger, til det at være test-o-holic og meget irriterende og knap så hyggeligt gener, GLÆD JER!

Og hvis det her ikke giver ret meget mening, så er det fordi det er skrevet med adrenalinen bankende i blodet af ren og skær glæde, jeg er helt oppe at ringe, det er SINDSYGT (på den gode måde)<3

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Michelle
    21. januar 2017 den 21:03

    Stort tilykke. Er slev mor til drenge. Valdemar på 6. Villads blev 2 år den 23 december, og Vester på 3 måneder. Det er nok at se til. Men det er fedt ??

  • Skriv kommentar