Ikke kategoriseret

FUCKING JAAAAAAAAA!!!!!!!!

I går skrev jeg om mine udfordringer på skolefronten, om hvordan jeg var ved at være nået et nulpunkt. Jeg har i forvejen påtaget mig rigtig meget ved at have 2 små børn, 31 timers skolegang om minimum 1 aflevering om ugen, siden August har jeg IKKE haft noget mor tid. Mine dage har set således ud:

6:30 ud af døren med bussen, op og afleverer drengene i dagpleje (noget som altid foregår i total kaos!)

7:10 den samme bus tilbage indtil byen op mod skolen

08:00 – 14.20 skole skole skoe zzzZzzZzzZzzZzzz

14.20 direkte med bussen op og hente drengene kl ca 15.10

15.45 hjemme igen.

16.00 lave mad, spise, lege med drengene (RYDDE OP!)

18.30 klar til putning, derefter et putteritual der snildt kan tage en time

19.30 Aflveringer afleveringer og afleveringer.

23.00 Falder i søvn hen over computeren og går i seng

Også starter vi forfra!

Indtil november der fungerede det fint, jeg var træt, men det fungerede, jeg scorede et fucking 12-tal, i matematik, jeg var med! Men i november da hormonerne begyndte at pumpe rundt i kroppen, der ramte jeg en mur! Pludselig så var det som om at jeg faldte mere og mere bagud, troede jeg at jeg var træt før, så kunne jeg slå mig selv i hovedet, for det var bagateller i forhold til nu. Derudover var vi uheldige at blive ramt af både omgangssyge og en finger der næsten faldt af.
Alt dette hjalp IKKE fagligt, jeg blev mere og mere træt og hver aften når jeg sad med hovedet begravet i en opgave, så græd jeg af frustration, mit hoved kunne ikke følge med!

Så ovenpå en rigtig dum fraværs samtale med trusler om at de ville tage min SU, ja.. Så valgte jeg at der skulle ske noget. Så jeg fik lagt en plan om at jeg ville have stoppet mit Dansk og Engelsk, 2 fag jeg alligevel ikke skal op i til sommer, og på den måde ville jeg få lettet mit skema med 13 timer om ugen og kunne fokuserer 100% på de fag jeg skulle til eksamen i, yes!
Men så let var det ikke, i følge min kære studievejleder ville jeg så kunne 15 timer om ugen, 2 timer for lidt til at kunne modtage SU. FUCK! Vi aftalte et møde i dag, for der skulle ske noget. Der var ikke noget at gøre, men hun foreslog at jeg kunne blive tilmeldt samfundsfag over et halvt år, på selvstudie, og på den måde få SU, det ville dog kræve 2 afleveringer ekstra om ugen, men so be it!

Imens hun sad og var ved at framelde mig Dansk og Engelsk, talte hun mine resterende timer op.. 17 timer! Hun talte igen og igen, hun havde haft talt forkert! JEG HAVDE TIMER NOK! FUCKING JAAAA.. Ej men jeg gik der fra og har næsten ikke kunne få armene ned, det er skønt, endelig er der noget der går op, noget der går min vej!

Så nu ser jeg frem til at kunne få lidt luft, pleje min krop og mig selv lidt, have bare lidt Luna-tid, hvor jeg kan smække fødderne op og lave ingenting, det trænger jeg til! <3

Jeg er flyvende!!

Jeg er flyvende!!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar