Alting og ingenting <3

Søren sover på sofaen!

Ja.. Søren sover på sofaen, han sover ikke sammen med os! Det er der lige nu en simpel grund til og det er simpelthen fordi vi prioritere samsovning. Der er plads til Søren, men alt hans rumsteren rundt vækker drengene (manden går altid sent i seng) derudover har han svært ved at føle drengene når han sover og det gør at både ham og jeg stresser, så for at gøre det lettere for os alle sammen, så sover han på sofaen.

Hold nu kæft en kælling jeg er, sådan at forvise ham. Men nu er det mig der klarer al natteroderiet, på grund af amningen. Men derudover så har vi faktisk Aldrig sovet sammen, Søren har altid, hele vores forhold sovet på sofaen (med undtagelse af enkelte perioder) det har intet at gøre med at vi har et dårligt forhold, men vi dur bare ikke til at sove sammen, der er intet hyggeligt over det! Jeg snorker, Søren bliver irriteret og vækker mig, jeg synes Søren fylder og vækker ham og sådan har det kørt om og om igen på repead, ind til en af os er gået ind på sofaen for at få en ordentlig nats søvn, haha!

Så for os er det helt naturligt og selvom det kunne være drømmen og være total romantiske og sove i ske, så kommer det nok aldrig til at ske for os. Heldigvis kan man sige at det ikke er noget vi har mistet, noget hvor børnene “er kommet i mellem os” og derfor er det ikke noget vi savner. Vores fordel er at vi er vandt til at holde gang i romantikken uden det behøver at være om aftenen i soveværelset 😉

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar