Ikke kategoriseret

DRENGENE KUNNE HAVE MISTET LIVET!

Det er med rystende hænder og fare for at støde ind i kloge og dømmende mennesker at jeg deler det her oplæg! Det er nemt at være bagklog, sket er sket og det kommer jeg bare ikke langt med! Men hvis jeg blot kan forhindre nogen i at gøre det samme med hvad der måske ikke var så heldigt et udfald, så er det det værd!

Her til aften oplevede jeg det værst tænkelige scenarie nogensinde, jeg ligger stadig her og ryster ved tanken om at det kunne have kostet drengene livet, gudskelov for held og tilfældigheder!

Zacharias var rigtig kamp lysten her til aften, opstart i vuggestue gav anledning til ekstra mange ulykker og en mani med at være total veldøv, noget der altid forekommer meget af når vi er overtrætte! Han sad næsten i loftet og var for 20. gang faret ud af terrassen døren, som han desværre selv har lært at åbne, var det ikke den, så åbnede han køkkenskuffer og hældte alt hvad han kunne ud på gulvet! Jeg prøvede at være over alt, men efter som Felix også skulle holdes øje med, så er det bare umuligt enemand at mandsopdække ham!
Jeg sad på gulvet og var ved at feje nogle kiks op Zacharias havde spredt på gulvet og da en graviditet og 15 ekstra kilo presser på, flyver jeg ikke just afsted som en fjer! Det udnyttede Zacharias og begyndte at åbne skufferne i vores kommode, som bliver brugt som tvmøbel han åbnede den ene øverste skuffe og i det jeg begyndte at rejse mig op, begyndte han at løbe om for at åbne den anden øverste skuffe, og her skete det. Kommoden tippede MEGET LIDT, for vælte kan det ikke bare lige, men det tippede fremad alle skufferne fløj op og tvet (et 55 tommer tv på ca 45 kg) væltende med et brag ned på gulvet!!!

Her har jeg dog rejst tvet op!

Så lidt tippede det

Alt det her er kommet af en kombination af at der var overvægt i de øverste skuffer, her bagefter kan jeg godt se at det er totalt dumt at de 2 øverste er fyldt op med bøger, og de 4 nederste med tøj. Derudover så burde kommoden jo at være sat fast med beslag, men da vi købte det var der ikke beslag med som kunne bruges i vores gips vægge og vi vurderede hurtigt at møblet ikke kunne vælte, da det altså er bredere end det er højt! Oveni det så står det her mega tunge fjernsyn jo så, KUN på fod og jeg har længe gerne ville have det op på væggen, men det er meget svært at fremstøve et beslag til netop det her fjernsyn, og jeg har altid tænkt, det er så tungt at det ikke bare lige vælter. Men alle tingene kombineret, det gjorde så at det alligevel væltede, havde jeg ikke haft bøger i øverste skuffe, eller havde vi fået sat kommoden fast med beslag, og havde Zacharias aldrig nået at åbne skufferne, ja.. så var det ikke sket!

Jeg takker alle guder der overhovedet findes for at Felix sad i højstolen og spiste banan og at Zacharias valgte at åbne skuffen fra siden af og ikke forfra, for jeg ved at havde en af dem fået fjernsynet i hovedet, så havde de nok ikke overlevet! Jeg sidder her tilbage og hyler helt vildt efter drengene er puttet, den dårlige samvittighed er KOLOENORM og den er blot bygget på noget som kunne være sket, tænk sig hvis jeg havde mistet dem!

Så det er med blødende hjerte jeg ber’ jer om at tænke jer ekstra om, nogle gange så er det bare tilfældighederne der spiller ind, en blanding af uheld og dumheder, og det kan være svært at gaderer sig imod, men prøv for måske er du ikke ligeså heldig som jeg i sidste ende var!

Igen det er nemt at være bagklog og tro mig, jeg staffer pt. mig selv nok, i behøver bestemt ikke at komme med dumsmarte kommentarer!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar