Ikke kategoriseret

Tilfældigheder #4

– I dag sov vi for (hold nu helt fast) 3. gang nogensinde til kl (nu bliver det vildt) 6.30!!!! Det var ligesom at være på ferie, endelig viser påskeferien sig bare lidt!

– Drengene har fået et løvernes konge flip, det startede for 3 dage siden og vi har siden set den cirka 123.890 gange, jeg var overlykkelig til at starte med nu er jeg ved at blive sindssyg, tænk sig at drengene kan ødelægge Disney!

– Jeg har lige opdaget at Greys Atomami udløber om 20 dage på viaplay, udløber det helt, græder jeg mig selv ihjel. Det gør jeg i forvejen når jeg ser lortet, den serie er ikke komfortibel med graviditets hormoner, snøft.

– I dag var vi over på mcdonalds fordi Zacharias insisterede, han hyggede og legede med en masse børn i legerummet, jeg formåede at rende rundt og flashe sved mellem benene (som sagtens kunne forveksles med tis) det er skøøøønt at være tyk og gravid og kun kunne passse bukser der indbyder til sådan noget, suk!

– I dag fik vi pizzaburgere med hotdog smag, hold nu kæft de smager dårligt!

– Jeg formåede at glemme at det er påske og butikkerne rent faktisk har lukket, så ingen Føtex og coco pops til preggo, buhuuuu! Jeg er totalt skadet af ingen lukkelov, tænk sig at folk holder fri, hvad bilder de sig ind?!

– Jeg har nu så meget væske i fødderne at jeg render rundt i Sørens str 47 kondi sko, jeg er flååååååt! Nu plejer jeg så at bruge str 42/43, jeg er en kvindelig udgave af bigfoot 😀

– Jeg formåede her til aften at tro jeg havde tabt 500 kr, efter at have stoppet dem i BH’en, for efter en halv times panik at erfare de var under mit bryst, haha! Snak om hængebryster, de kan holde på penge 😉

– Jeg venter på paradise starter, men hold nu kæft det er lort! Wauw faktoren med at de konstant stopper midt i et afsnit er ved at gøre mig skør! Det er fucking paradise, ikke en drama serie, fuck tv3!

– I morgen skal jeg handle koldskål, jeg har lyst til koldskål!!!! <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar