Alting og ingenting <3

Tilfældigheder #5

I dag spiste jeg slik til morgenmad, da mit gravide sind hverken havde lyst til havregrød eller tykmælk, dette foregik i smug ude på badeværelset #skodmor.

I dag oplevede  jeg at være i skole for 2. dag i træk i hele 2 timer, min krop var FULDSTÆNDIG ødelagt, tænk sig at det kan tage så hårdt på mig!

Samtidig erfarede jeg at der er 12 dage til vi har læse ferie og 13 dage til min første eksamen, hvem fuck er så sur på mig og synes jeg skal op til eksamen på aller første fucking dag, var jeg ikke stresset før, så er jeg det da nu, kan du sige 0 dages forberedelses tid, ARG!

I dag tændte jeg atter en gang viaplay, for hulkende at erkende at Greys hvide verden ikke er kommet retur, og frygter det er et permanent farvel, min verden går under!

I dag erfarede jeg at Zacharias bliver bedre og bedre til at snakke og da han ligeså flot pegede på havregrynet og skreg havregrød, da jeg ligeså fint have anrettet aftensmad, som han nægtede at røre, så måtte han da belønnes med havregrød til aftensmad. Godt det ikke er mig siger jeg bare!

I dag formåede jeg at få så mange kramper i benene at jeg både hylede og skreg og endte med 2 meget skræmte børn, som resten af aftenen gik og pegede på deres ben og sagde av av.

I dag tog putningen af drengene KUN 1 time, #goals.

I dag formåede jeg at kværne 5 spangsberg flødeboller lige i træk, efter drengene sov, for derefter at spankulerer ud og kaste op, WORTH!

I dag er jeg så træt at jeg ikke en gang gider at se paradise hotel og så er den helt gal, GODNAT!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar