Ikke kategoriseret

Også blev det sommer…

I hvert fald i dag, og hvor er det bare skønt med sol og godt vejr, når man sidder indenfor?! 

Du hørte rigtigt, for den her varme har da lige slået mig fuldstændig ud, når man sidder her 17 kilo tungere, med en baby i maven, så er det her da skrækscenariet!

Selv indenfor var det hårdt!

 

Vi var i dag ude i gården, for det første var jeg en spade der gik uden solcreme i 5 minutter og nu er min hud total skoldet, endnu en fantastisk ting der sker når jeg er gravid, første gang jeg blev solskoldet var i 2014 da jeg ventede Zacharias og det var trods jeg aldrig har brugt solcreme, (tak spanske gener!) Men hver eneste gang jeg er gravid, så skal jeg blot kigge på solen også er jeg forbrændt!

Forhelvede.. Samtidig så formåede den her varme både at gøre mig svimmel og føle mig som en anden astmatiker, det føltes som en det at trække vejret var fysisk umuligt. Det hjalp ikke på det hele konstant at skulle hente 2 lettere irriterende drenge der konstant ville bestige trappen i gården eller som lige formåede at stikke af ud på p-pladsen. Flere gange troede jeg at nu var det sket, nu ville jeg udånde midt i det hele, det her blev enden…

Det gjorde det ikke, i stedet forsøgte min krop efterfølgende at svede mig ihjel, simpelthen at dræbe mig på baggrund af væskemangel. Jeg endte med at måtte søge tilflugt indenfor, for helt at overleve! Og det var alt sammen efter 30 minutter.
Jeg ved godt man ikke må brokke sig når det er varmt, men det gør jeg! Jeg vil have sne og kulde, ligenu og så kan jeg kraftigt fraråde at blive gravid med termin i sommerperioden, det er sku da jordens mest sindsyge idé nogensinde, jeg ved ikke hvordan jeg skal overleve.

Men ja.. Så blev det sommer, hvalen er ulykkelig, men i det mindste så nyder drengene det! suk <3

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar