Alting og ingenting <3

Når eksamen slet ikke går som ventet!

Jeg kunne tude lige nu og har også grædt af flere om gange! Og ja, jeg ved det er et luksus problem og at jeg burde skrue forventningerne ned, men det var også mere hele situationen,følelsen af slet ikke at have styr på noget!

Jeg var til mundtlig matematik i dag, jeg havde haft svært ved at få forberedt mig, men jeg havde gjort en masse, der var bare et eneste, et fucking spørgsmål jeg ikke måtte trække! Det var Geometri og enhedscirklen, det var nemlig i den periode hvor Felix finger “blev klemt af” i døren, og derfor havde jeg kæmpe huller i netop det, jeg fortod emnet nogenlunde, men SLET IKKE nok til at have lyst til at trække det til eksamen.

Og selvfølgelig så fucking uheldig som jeg nu er, så trak jeg det! Eksamen blev et stort rod, da jeg var inde var jeg rundtosset, jeg startede egentlig godt ud, men min matematik lærer forvirrede mig hele tiden ved at bryde ind, og det gjorde langt mere skade end gavn, jeg tror bare han ville hjælpe. Jeg blev nervøs, var lige ved at hyle, fik skrevet formler forkert op for efterfølgende at rette dem og fik sagt “det ved jeg ikke” 1000 gange, det var forfærdeligt. Jeg vidste allerede da jeg gik ud derfra og de skulle vorterer at det var helt af helveds til.

Jeg kom ind og fik karakteren 4. Jeg er stadig ked af det, fordi jeg ALDRIG har fået 4 før og mit ambitions niveau er alt for højt, men samtidig er jeg ked af hele oplevelsen, at stå og føle sig total dum og uforberedt fået slået benene væk under en, amen det var bare så forfærdeligt, æv.

Men jeg bestod og må trøste mig selv med at jeg klarede det, og at jeg heldigvis skal have både matematik b og a med mulighed for at rette op på den knap så (i min verden) pæne karakter <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar