Ikke kategoriseret

Bare en af de der Luna-dage!

Hvis man har fulgt med, så ved man også at jeg er en klodsmajor som både smider 2000 kr. væk og som laver seje stunts og slår sig! I dag skulle have været en god dag, jeg havde sådan GLÆDET MIG til at kunne dele nogle fantastiske billeder af baby med jer, jeg skulle nemlig til 3D-scanning i Århus. Sådan endte det desværre ikke!

Da jeg gik i bedste stil på vej hen til toget, og jeg gik med snotten begravet i mobilen, var der pludselig et kæmpe hul i fortovet. Jeg jokkede ned i hullet og vred om i aller højeste grad, HELDIGVIS formåede jeg at holde mig oprejst så jeg ikke også væltede på maven. Jeg begyndte med det samme at hyle og skrige i smerte, hold nu kæft det gjorde ondt! Først tænkte jeg at det nok gik over, og jeg fortsatte mod toget, men efter små 30 meter måtte jeg sætte mig ned og tude på en trappe afsats!

Ikke tag jer af ubarberede ben og grimme tæer, men der er så langt derned 😉

 

Min hæl var hævet og ligegyldigt hvad det var, så var det bestemt ikke holdbart at skulle tage til Århus og gå rundt, hvad nu hvis det ikke blev bedre, så var jeg ligesom fanget der! Så jeg ringede og aflyste og ringede først til lægen også til min fars kone, som kom og hentede mig.. Jeg fik en direkte henvisning til røntgen og blev fragtet op til skadestuen, heldigvis gik det stærkt og på 30 mintter kom dommen.. ikke noget brud, blot en forvridning, som i sig selv kan være (og stadig er det!!) rigtig smertefuld! Men det betød ingen begrænsninger, ikke noget med at jeg skal slappe af og give det ro, jeg kan gøre hvad jeg vil i det omfang jeg kan overskue, for jeg kan ikke ødelægge noget!

Og hold nu kæft en lettelse, for fuck foden, jeg frygtede aller mest at jeg skulle være fastlåst med krykker, jeg var så meget i panik, for det ville aldrig nogensinde gå med en gravid mave og drengene, faktisk tudede jeg bare ved tanken! Det ville have været forfærdeligt.. Men nu ligger jeg så her, fortsat med rigtig mange smerter, for selvfølgelig gik det udover min tidligere brækkede fod/ankel/ben som jeg i forvejen døjer med, samtidig med jeg ærgrer mig over det ikke blev til en scanning.. Det er bare en af de der Luna-dage, suk! <3

Og for det ikke skal være løgn, så væltede Zacharias i vuggestuen i går og fik verdens største bule og hudafskrabninger i hele hovedet, vi er nogle kønne typer herhjemme!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar