Amning Ikke kategoriseret

Status – amning af 2 børn og en graviditet!

Jeg er nu i 29. graviditetsuge, på sin vis lakker det imod enden, men set fra et ammende perspektiv, så er der eddername længe til!

Det er en hård omgang og var været det de sidste 10 uger, der begyndte smerterne at komme. Hvergang jeg ammer en af drengene, der gør det SÅ ONDT, mindst ligeså ondt som opstartsfasen med ømme brystvorter! Det tager lige 1 minut i smerter også går det over, gudskelov for at det ikke er længere end det, selvom det er slemt nok i forvejen, for pt der gruer jeg for hver eneste amning og vil en af drengene ammes spontant, sådan “jeg tager selv uden dit samtykke”, så er jeg lige ved at blive skør, og afviser dem også, for jeg er simpelthen nød til liiiiiiiige at være forberedt på smerterne!

Derudover så er mine ammeaversioner voldsomme, primært imod Zacharias.. Jeg er sikker på det er fordi han er ældst og min psyke mener at han er den der skal skubbes væk. Samtidig så kan jeg SLET IKKE tandemamme drengene mere, altså amme dem på samme tid, for så blusser aversionerne så voldsomt op, det har jeg løst med alternative putte ritualer, som er det sted det er sværest at undgå. Heldigvis for mig så bliver Zacharias ikke ammet om natten mere og Felix gider sjældent blive ammet om dagen, det gør at det er let fordelt og jeg undgår at de efterspørger at blive ammet på samme tid, ellers ved jeg slet ikke hvordan jeg skulle komme igennem det!

Generelt så er amningen noget der hænger mig laaaaaaaaangt ud af halsen, der er stortset intet positivt over det mere udover tanken om at det er sundt (læs om de gode grunde her) samtidig med at jeg efterkommer deres behov. MEN det er også godt nogengange, for i et rus af træt- og tykhed og det faktum at agere mor for 2 energibomber som ALDRIG sidder stille, kan virke ret så uoverskueligt, der er amningen en lifesaver! Når det hele er hårdt, hvis jeg har dage hvor jeg kaster op eller simpelthen bare er drænet for energi, så reder en tegnefilm og amning altid situationen, det kan vi snildt få en time til at gå med det, og det kunne jeg seriøst ikke undvære, det letter mig så meget og giver mig fornyet overskud og gør at jeg kan komme igennem de hårde dage!

Der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget <3

 Ligegyldig hvad så er kærligheden mellem dem, når det endelig sker stadig stor, de nusser hinandens hænder til de sover <3 også sneg lillebrøster sig med :*

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar