Alting og ingenting <3

Fysik eksamen!

Så er det overstået, 24 timer i rent pres, frustrationer og savnet til drengene! Slut prut, så skal klokken bare blive 15 så jeg kan hente dem i vuggestuen <3 Overnatningen var gået godt, Felix var vågnet op en enkelt gang og havde været ulykkelig i 10 minutters tid og var derefter faldet til ro og ellers var det kørt problemfrit, jeg har også en skøn mor som havde samsovet med Felix og rigtig taget højde for at opfylde hans behov, det betyder så meget! Og Zacharias han er bare hammer sej som altid, min store dreng <3 Jeg har dog selv glemt hvordan man sover igennem, jeg vågnede hver 2. time natten lang og endte med at stå op kl 5, haha.. så ingen ekstra søvn på den konto! Jeg kan sove når jeg bliver gammel, kan jeg 😉

Men alt var godt, en sten faldt fra mit hjerte og jeg var total klar til eksamen, jeg var glad og følte mig velforberedt! Jeg kom ind og kørte bare med klatten, jeg kunne huske alt i hovedet, huske alle formler og alt gik godt, lærene var så meget inde i det så de helt glemte at give mig et billag, det blev smækket på de sidste 30 sekunder, selvom jeg skulle have have 5 minutter til det, haha! En enkelt gang blev jeg hylet ud af den, men ellers var jeg med!

Jeg fik 10! De var positivt stemt og fik fortalt at jeg havde en mega god forståelse af fysik og jeg virkelig virkede til at jeg fandt det spændende, det eneste var den ene ting jeg ikke kunne svare på, ellers havde jeg fået 12. Men forhelvede hvor er jeg glad! Jeg er hammerstolt især fordi jeg har taget fysik på Flex og det har virkelig været svært at læse op på på selv, jeg har manglet en lærer til at formidle og forklare, jeg har skulle klare det på egen hånd, og jeg har frygtet udfaldet. Men jeg klarede det og det er så vigtigt at min forståelse er der, for planen er jo at jeg skal læse en bachelor i fysik efterfulgt af en kandidat i astronomi, så fysik er jeg bare nød til at forstå! Og det gør jeg, trods jeg har skulle læse selv, trods at jeg er gravid og trods jeg har 2 små børn, jeg føler mig så pisse sej, min amme og graviditets hjerne har ikke dræbt alle hjerneceller, haha <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar