Alting og ingenting <3

Ting jeg ELSKER som i VIRKELIG ELSKER!

Okay hvis du virkelig en dag vil gøre mig til din bedste ven eller blot ønsker at glæde mig, så er det nu du skal læse med! #migicentrum..

 1. Amning!! okay det lyder en kende skørt, men det er en passion, jeg finder det hammer spændende og ikke mindst vigtigt! Vil du gøre mig i godt humør så lad os snakke amning, jeg ELSKER at guide og hjælpe andre der har problemer!<3
 2. Astronomi!! Er det endnu ikke gået op for dig/jer, så er jeg astronomi nørd for alle pengene,og når jeg først fordyber mig, bliver jeg helt filosofisk! En aften med slik og dokumentarer om universet og mit liv er gjort!
 3. Politik!! Jeg ELSKER at diskuterer politik, jeg elsker at debatterer, fremlægge argumenter og ytre min mening, jeg kan blive helt ivrig midt i det og have meget svært ved at stoppe, for selvom man måske ikke er enige, så lærer man altid nyt af eventuelle debatter!!
 4. Ost med ost på! Den her er lidt sjov, for jeg kan faktisk IKKE lide skiveost, men jeg ELSKER smeltet ost! Min yndlingspizza er eksempelvis en ostepizza med ost på! Og stod det til mig, skulle alle retter der findes gratineres 😀
 5. Isterninger! I hvert fald når jeg er gravid, det eneste jeg drømmer om er at sidde og knase isterninger! Jeg laver tit et kæmpe glas isvand kun for at spise isterningerne og hælde vandet ud..
 6. Havregryn med mælk og kakaopulver! Det er min morgenmad hver morgen, og synes du det lyder underligt, så prøv det 😀
 7. Chokolade! Hvidt, mørkt, lyst, fyldt det er ligemeget, bare det er chokolade! Når jeg har født, så kom gerne med chokolade!
 8. At gå turer! Det er virkelig det bedste jeg ved, den bedste motionsform! Da jeg havde født Zacharias gik jeg gerne tur med ham på 12 km’s strækninger når han skulle sove sin lange lur! Og det er skønt i al slags vejr, det handler bare om den rette påklædning!
 9. Reality lort! og ja jeg synes det er pinligt, men min amme og graviditets hjerne kan ikke følge med i serier, så tak tv3 for at lave en masse nobrainer underhold :b
 10. At give andre gaver! Okay måske lyder det en kende plat, men jeg elsker det, elsker at købe og finde gaver til andre, altid uden for ønskeliste så de rigtig bliver overrasket! Du ser mig aldrig give gavekort eller andre kedelige ting!
 11. At være nøgen!  Ha ha, faktum jeg elsker at rende rundt uden tøj på, og sover ALDRIG i tøj, jeg hader det :p
 12. Mine børn!  Sjovt nok, men den skulle lige med! Jeg elsker drengene og deres selvskab, stod det til mig så skulle jeg aldrig undvære dem, jeg elsker at være mor!
 13. At være gravid! Sjovt nok 😀

Så hvis du vil gøre mig lykkelig så skal vi bare nyde en omgang oste pizza til en god dokumentar om jupiter, med chokolade til dessert og selvfølgelig uden tøj på (ha ha) afsluttet med en god debat og udlændinge politik, for at jeg kan slutte af med at gå ind til drengene der sover trygt ved siden af 😉 <3 #looove

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar