Sandheden !

Til alle jer der ikke gider glo på min eller andre blogs!!

Okay.. Jeg står konstant model til meget, og det her er ikke noget nyt, at jeg bliver omtalt i diverse grupper som irriterende og intetsigende! Det er jo ikke op til mig at bestemme om andre gider at læse med. Jeg kunne så forstå at problemet er at min side konstant dukker op, så derfor spreder jeg lige god karma og viser alle jer der er trætte af min eller andre blogs, hvordan i 100% aldrig skal se eller høre fra mig/dem igen.

Det eneste det kræver er faktisk blot at du letter måsen og går hen til en computer, facebook på computeren kan generelt mange flere ting end mobilen, så altid søg derhen! Derefter:

  • Gå ind på siden du hader og afskyr!
  • Kig under coverbilledet og tryk på knappen med de tre prikker.. Jeg illustrere “…”
  • Vælg bloker side
  • Tryk bekræft

Også er den skid slået, aldrig mere vil siden dukke op aldrig mere vil du kunne se noget som helst derfra, det er såre simpelt. Men det kræver altså lige at man går hen til computeren. Det kunne være det var lettere for alle parter i stedet for at skabe negativ stemning med brokke opslag, men hvad ved jeg, jeg benytter i hvert fald ofte funktionen, da jeg ikke gider bruge unødig tid på negativitet, det er livet for kort til!

Til jer der har brug for det virsuelt, husk det foregår på computeren!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar