At være mor <3

Om at have verdens bedste mor!

Årha ja, det kunne lyde som starten på en kærlighedserklæring og det er det også og så lidt mere til! For jeg har verdens bedste mor, hun er et forbillede, hun formåede at være enlig mor, tage en hel HF og efterfølgende at læse til lærer, samtidig med hun formåede at give mig en fantastisk barndom trods små midler (den gang var der intet der hed dobbelt SU til enlige).. Da jeg startede op på HF i August sidste år, var det virkelig med hende i baghovedet, hvis hun kunne så kunne jeg også, og sådan har jeg det stadig, at se hvor hun endte, trods ingen uddannelse inden jeg kom, gør bare at jeg ved der er “lys forude” <3

Men der hvor jeg er nød til at VIRKELIG ligge vægt på hvorfor jeg har verdens bedste mor, er den mormor hun er blevet til. Som mor har hun støttet mig i alle mine valg da jeg blev mor, trods de har ligget rigtig langt fra hvordan hun gjorde ved mig. Hun har undret sig på en god og positiv måde, sådan så jeg har haft mulighed for at argumenterer, uden at blive dømt på forhånd! Der har hele tiden været en åben dialog og hun har støttet mig blankt, hele vejen igennem. Det har uden tvivl styrket min tro på mig selv og mine valg i min rolle som mor. Jeg ved at det har haft en kæmpe betydning, for hvis min mor, min tættest allirede, hende jeg havde som forbillede, havde rullet øjne af mig, så tror jeg usikkerheden havde ramt og jeg måske havde gået en anden vej.

Men der hvor det er aller mest markant er hendes rolle som mormor og hendes måde at imødekomme mine valg og drengenes behov på, for ikke nok med at hun har accepteret dem og min tilgang, så har hun også praktiseret dem. Hun har båret Felix, vugget ham i søvn, hun har ladet ham gradte med maden og bedst af alt så har hun samsovet med begge drenge. I dag der havde hun drengene på besøg så jeg kunne få ro til eksamens læsning, og da de skulle sove til middag, sendte hun dette billede.

 verdens bedste mormor! <3

Amen er det ikke fantastisk? Jeg bliver så hjerte varm også lykkelig og sætter virkelig pris på at jeg har verdens bedste mor og drengene verdens bedste mormor. Hun er næsten den eneste der passer drengene, for hun er den eneste jeg er 100% tryg ved at efterlade drengene ved, fordi hun forstår og imødekommer deres behov som hun gør, det er så skønt!

Og hold nu op hvor betyder det bare generelt rigtig meget med støtte og accept fra ens mødre, når man selv bliver mor! Det vil jeg helt klart huske på den dag jeg selv får børnebørn også selvom jeg nødvendigvis ikke er enig, så kan støtte være alfa omega!

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar