Gravid ♡

En update!<3

Ja og undskyld jeg ikke er kommet med en update før nu. Som sagt så “barsler jeg den”, jeg har bare brug for ikke konstant at skulle skrive, og jeg må indrømme at selvom jeg ELSKER at skrive, så er det rart med en lille pause, så er jeg ladet op og fuld af ideer når jeg snart har født, (5,5 uge igen FUCK!)

Men en update på mit seneste indlæg ingen hjemmefødsel?, jeg blev glukose belastet fredag, oveni jeg var hammer syg og dårlig. Det er bare fantastisk, jeg hader de skide glukose belastninger! Mit faste blodsukker var stadig højt 6.2 (0,2 over det “tilladte”) men HELDIGVIS så klarede min krop belastningen fint, efter de 2 timer var gået så hed mit blodsukker 7.2, det skal være over 9 før det er alamerende, så det var helt fint!

Til dem der ikke ved hvad en glukose belastning er, så er det hvor man skal møde fastende, også får man målt sit blodsukker med et prik i fingeren, hvorefter man skal drikke 0,33 Cl rent sukkervand, som er både klæg og klistre, også skal man sidde stille i 2 timer, uden at sove og bevæge sig unødigt, også får man målt blodsukkeret igen. Jeg siger jer, det er DØDENS PØLSE når man er gravid, bare det at faste er et helvede! 

Konklusionen blev INGEN SUKKERSYGE, indtilvidere <3 så hjemmefødslen er fortsat i sigte, MEN det jeg skal prøve at skære ned på søde sager grundet det høje fasteblodsukker, det er hårdt, men når det er min hjemmefødsel der er på spil, er det 100% det vigtigste <3 Så jeg er glad og nyder det, nu går jeg og slapper af i hverdagene indtil drengene har ferie i uge 28, 29 og 30, det bliver hårdt men godt, godt at nyde dem den sidste tid inden lillebrøster kommer <3

Og så er jeg fortsat tyk gravid og glad <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar