Gravid ♡

Første baby køb! (Bedre sent end aldrig)

Med snart kun 5 uger igen har vi endelig lavet det første babyrelateret køb! Jeg har tidligere snakket om min meget korte need-to-have liste, som eksempelvis IKKE inkluderer en barnevogn, men ja.. det er bare mig! Og travlt har jeg sleeeeeet ikke, selvom jeg i teorien kunne føde i morgen. Men jeg har kærlighed og mælk, og det er det vigtigste, vi skal nok nå det hele! <3

Men sidste fredag gjorde vi det første baby relaterede køb og i dag er det helt færdigt! Måske er der nogen der kan gætte det? Jeg er i hvert fald helt i hopla, det er helt klart den bedste investering længe, ikke kun til baby, men til os alle sammen! <3 😀

Vi har nemlig bygget vores helt egen væg-til-væg seng, så der er plads til os alle sammen, på rad og række. Baby skal nemlig ligesom drengene sove i vores seng, lige ved min side.. Og nu er det slut med bekymringer om børn der triller over kanten, og der skal ikke planlægges noget som helst, for nu er der slet ikke mulighed for at falde ned, vi kan være her ALLE SAMMEN! Jubii.. Jeg er i hopla, og vi ELSKER DEN! Det er det bedste ved at være kærester med en uddannet tømrer, og det tog ham kun 6 timer at bygge! Så skulle den selvfølgelig pussenusses om og gøres pæn, men 6 timer, så mega sejt!

Så nu er vi klar, nu mangler vi kun tøj og puslebord og så er vi ved at være der, men med sengen på plads, så kan baby bare komme an <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar