Gravid ♡

Min eksamens gave <3

Jeg er jo stadig lidt stolt over mine veloverstået eksamener, trods 2 små børn og en højgravid krop, det var helt klart hårdt, en sej kamp og jeg klarede det rigtig godt synes jeg selv. 4 karakterer, 4, 7, 10 og 12. Jeg nuppede en af hver, så har jeg også prøvet det, haha! Jeg følte jeg måtte forkæle mig selv.. Jeg havde længe overvejet en 3D scanning af baby inde i maven, men det har jeg prøvet flere gange i de andre graviditeter, og ja det er en stor oplevelse, men ikke noget nyt. (undskyld baby i maven!)

Så jeg valgte simpelthen at skulle have taget gravid fotoshoot, som noget jeg endnu ikke har prøvet før og nøj hvor jeg er glad for jeg gjorde det! Det var hammer grænseoverskridende, at stå der i fokus, kun i undertøj og en flagrende kjole og være i centrum. Trods jeg på ingen måder er blufærdig, så var det her grænseoverskridende på en helt ny måde, men hvor var det bare fedt at prøve, jeg fortryder ikke og jeg er VILD med resultatet.

 

Jeg elsker elsker elsker billederne. Mange har spurgt om det er meningen at de skal være så mørke, og JA! det var netop derfor jeg valgte fotografen, jeg er en af de der lidt bredrøvet og tyklåret kvinder, sådan så det godt kan tangerer til appelsinhud, så det mørke aspekt, gør så meget godt for min krop, og jeg kan bedst lide at det er lidt bart, for det er jo maven der er i fokus! <3 Og så er jeg sku vild med at det ikke er de traditionelle billeder man ser hele tiden, jeg elsker dem bare <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar