Sandheden !

Hold nu kæft med “curling tendensen”!

Efter roskilde festivalens store drama, om curling forældre der gik amok over lang ventetid til deres børn, så har jeg sat mig ned og funderet lidt over hele den her curling tendens. Om curling er så skidt som alle får det til at lyde, det er vi nok til dels enige om, men en ting er sikkert, hold nu bare kæft med den her curling tendens.

LIGEGYLDIGT hvad, så har curling forældre ALTID eksisterede, jeg kan da tydeligt huske de der børn der da jeg var lille fik alt serveret på et sølvfad, de børn der da vi nåede 15-års alderen ALDRIG selv havde kørt med en bus, og dem kender min mor og far også til, der er hverken blevet flere eller færre, der findes bare de forældre som vil feje vejen frem for deres børn. Curling tendensen er ikke nyt, hvad der er nyt er at det er blevet så nemt at høre om, alle steder, samtidig med at curling forældre er blevet lettere at spotte via deres vrede klagesange på facebook, og er der noget der kan få os op af stolene, så er det de forfærdelige curling forældre.

Hvad vi i vores forargelse, vores latterliggørelse og vores fulde fokus glemmer, er at det fjerner fokus fra så mange andre vigtige ting. Vi har travlt med at råbe højt om de dumme curling forældre, men ingen af os råber højt om den dårlige normering i institutioner, ingen af os råber højt om eventuelle mobbeproblematikker, folkeskolenedskæringer eller det faktum at der simpelthen er flere og flere børn der bliver tabt i systemet, mangler hjælp. og jo det er der selvfølgelig nogen der gør, men kun et fåtal i forhold til alle dem der bruger energi på at lade sig forarge over curling tendensen.

Det er som om vi kun kan forholde os til helt irrelevante emner, for forhelvede.. Så længe det IKKE er vores børn der bliver fejet foran hele livet igennem, så længe vi selv slår til som de helt rigtige forældre som vi nu synes vi er, hvorfor så bruge tid og energi på hvad andre gør? Brug nu energien retmæssig, vores børn vokser op under dårligere og dårligere vilkår alle steder.. Råb højt der hvor det gavner dit barn og hold kæft med curling tendensen! ..

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar