Gravid ♡

Alternativet til barnevognen og et skridt tættere på at være klar

Okay jeg er i himlen!! Som jeg før har nævnt, så har vi ikke tænkt os at investerer i en barnevogn, for mig personligt er den overflødig, og så ville den bare fylde i vores ellers lille lejlighed. Derfor har planen hele tiden været at jeg vil bære baby i vikle, noget som man gør i rigtig mange andre lande. Barnevogn er slet ikke et must, det er en kulturel ting, og selvfølgelig er den smart, men det er altså endnu smartere at kunne have armene fri, især med 2 små krudtugler herhjemme, hvis du spørger mig <3

Jeg har tidligere viklet da Felix var lille, men blev hurtigt forført at bæreseler, da det var nemt med en Zacharias der løb fra A – Z. Jeg følte mig heller aldrig rigtig helt sikker i mine bindinger, og med en bæresele der går man jo ikke galt i byen! Så derfor sprang jeg hurtigt fra, desværre.. For at vikle er bare fantastisk, man er også helt tæt på hinanden, på en anden måde, jeg forstår godt man bliver afhængig af det..

Og denne her gang har jeg været fast besluttet på, at jeg skal have mig en vikle baby. Derfor var jeg i dag til hvad jeg har valgt at kalde alternativ fødsels forberedelse (da fødselsforberedelse ikke er noget jeg behøver, haha), jeg var nemlig til en personlig slyngevejledning ved Bær din baby hvor jeg fik tips og tricks til at bære  baby, og hold nu op hvor var det godt! Jeg kan allerede mærke nu at jeg føler mig langt mere selvsikker. Først gennemgik hun (slyngevejlederen) hvordan man skulle gøre, så gjorde vi det sammen og til sidst var det mig der skulle undervise hende. Det gav bare så meget, det at få  det prøvet, sat ord på og spurgt om alle de her ting der kan gøre en usikker på når man vikler. Jeg gik derfra med en følelse af at have styr på det.

Nu skal jeg planmæssigt bare øve og øve, for nu har jeg også fået min ting nummer 2 med hjem til baby, nemlig viklen!

Sig hej til den alternative barnevogn, nemlig en Didymos flowers of life, 25% uld og 10 % tussah silke <3

 

Planen er at når den er vasket og strøget, så vil jeg vikle en gang om dagen, med en dukke/bamse, måske med Felix og Zacharias og på den måde holde det ved lige og blive helt selvsikker og klar til baby kommer, sådan så jeg bare kan gøre det uden tøven med en følelse af at have styr på det! <3

Men jeg er i hopla, det er helt klart det fedeste jeg har prøvet sådan forberedelsesmæssigt, og det kan virkelig kun anbefales herfra!

Udover hendes facebook side, så har hun også hjemmesiden http://www.baerdinbaby.dk hvor hun forhandler en masse forskellige og lækre kvalitets vikler, der er både fastvikler, ringslynger, DidyTai og strækvikler og der er vikler i en prisklasse alle kan betale sig fra.
Og bor man i Randers omegn, så ville jeg heller ikke tøve med en af hendes mange tilbud om vejledning, hun kommer både ud i mødre grupper, holder workshops med henblik på bestemte bindinger og personlig slyngevejledning, og det kan i hvert fald uden tvivl anbefales hvis man som mig er bare den mindste smule usikker!

Med under 5 uger igen er det vigtigste på plads på min need-to-have-liste, nemlig muligheden for at kunne fragte baby. Nu er det ikke lang vej igen <3

Kan ikke vente med at skulle bruge den <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar