At være mor <3

Den der med at holde ferie med børn..

Hårdt? Svært? Frustrerende? Det var mange af de ord jeg troede jeg ville forbinde det med, IKKE fordi jeg ikke ville være sammen med drengene, men fordi jeg er højgravid og ude af træning med at være på 24/7, jeg havde vænnet mit tykke korpus til at sove daglige lure når drengene var sendt afsted i vuggestuen..

Hvad med far? Din mor? Din far? Kan de ikke hjælpe?

Jo ser i den båtnakke til Søren arbejder konstant de her dage, hans eneste fridag den sidste måned har været lørdag ellers har han arbejdet som en sindssyg, de har manglet hjælp og ærligt så er de ekstra penge her på falderebet, ikke noget at kimse ad. Resten af familien, de har været på ferie (fuck dem!) Så drengene har været mine 24/7! Og det var sku det jeg frygtede, ikke ferien som sådan. Oveni det har jeg været syg, drengene har været syge og jeg er fortsat syg! Det er op ad bakke, og selvom det her kunne lyde som starten på en klagesang, så er det det faktisk ikke!

For vi klarer det, jeg klarer det, og det er slet ikke så slemt som jeg havde troet! Jeg kan jo godt. Hver både formiddag og eftermiddag er vi ude, vi tøffer rundt, går på legeplads, handler, tager på naturskolen, i regnskoven. Ikke noget vildt og kortere ture, men drengene har en fest! Vi var en time på naturskolen hvor Zacharias gav kyllingerne mad, han snakker ikke om andet, ugens højdepunkt, så lille en ting er så stor! Børn forlanger altså ikke ret meget..

Der har også været morgener hvor det har set skidt ud, hvor jeg har kastet op og haft feber og hvor jeg upædagogisk har måtte placerer drengene med søde sager i sofaen, mens jeg har blundet og lagt på langs på sofaen! Eller hvor vi har måtte lege på bordene, fordi jeg ikke kunne komme i børnehøjde og de har måtte komme i mor højde. Vi har nogle dage spist lidt for meget sødt og været en gang for meget på mcdonalds fordi mor ikke har kunne magte at lave mad. Men det har været løsninger og vi har jo ferie, så vi må godt! (Det undskylder jeg mig i hvert fald med) men det er bagateller i forhold til hvor meget jeg nyder det, vi har indfindet os i nye rutiner og pludselig har jeg slet ikke lyst til at deres feroe slutter, tanken om at det er sidste gang jeg har drengene alene er skræmmende LIGE OM LIDT er der 3, jeg kan ikke følge med.

Men derfor er jeg glad, for vi nyder det rigtig meget, vi tøffer rundt hygger og skaber en masse dejlige små minder! Det der med at holde ferie med børn, det er slet ikke så slemt endda <3

Vi hygger os <3

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar