At være mor <3

Den sidste tid i børnenes tegn!

Det er sådan at jeg SJÆLDENT, som i næsten aldrig har alene tid med drengene, altså hver især. Det er ikke fordi jeg ikke vil, eller kan, men jeg går generelt ikke ind for at drengene skal passes unødigt, og vi NYDER alle 3 hinandens selskab også selv om vold og skænderier er en del af det, så er drengene SÅ GLADE i hinandens selskab, det er tydeligt.

Men her op til den meget snart nærtstående fødsel, har jeg besluttet mig for at skulle have bare lidt alene tid med hver især, så de lige en sidste gang når at opleve mor på 2 mands hånd, for om lidt er det jo slut i rigtig lang tid! Så i går blev min søde Zacharias derfor passet hjemme ved mormor og bedstefar MED overnatning! (Jeg lærer aldrig at blive god til det!) det var med ufattelig dårlig samvittighed, fordi jeg har en idé om at han føler sig tilsidesat, når jeg står der med Felix på armen og vinker farvel.. Men for fanden, han havde hygget helt vildt, de havde fisket i poolen, lavet bål, stegt pølser, sunget sange og generelt havde det været helt fantastisk (sagde min mor), og han ville slet ikke hjem igen! Så det var i sidste ende helt klart også noget han var glad for, han havde nok behov for at være lidt i centrum, især ovenpå næsten 3 ugers ferie, med Felix værende tilstede hele tiden!

Alt imens hyggede Felix og jeg, stille og roligt! Han nød at det bare var ham, Zacharias har det med at stjæle hans ting og drille ham og man kunne virkelig mærke hvordan han var i sit es, uden storebror der konstant var over ham. I nat puttede vi tæt hele natten og det var så hyggeligt! Også sluttede vi af med en gå tur hånd i hånd ind i byen her til morgen, inden Zacharias kom hjem, Felix er simpelthen så god til at gå sammen med mig, det bliver bare sjældent praktiseret, da Zacharias IKKE kan styre det når Felix også går, også bliver der kaos!
Det klart mest fantastiske var at opleve den connection de 2 har! Felix rendte konstant rundt og kaldte på Zacharias, han blev ikke ked af det, men man kunne tydeligt mærke at han manglede ham, at han ikke kunne forstå hvor han var henne! Og min mor fortalte hvordan Zacharias havde  gjort det samme med Felix. Det varmer mit hjerte rigtig meget, fordi selvom jeg ikke er i tvivl om at de nyder hinandens selskab, så er der også de der gange hvor de KONSTANT skændes, også kan man sku’ godt blive i tvivl om det nu var det rigtige at få dem så tæt! <3

I dag når Zacharias vågner fra lur, bliver Felix så hentet af mormor, dette er dog uden overnatning, da Felix kun har sovet ude en enkelt gang før og generelt stadig er meget hub på natamningen, men Zacharias og jeg får hele eftermiddagen alene, jeg regner med at lade ham bestemme hvad vi skal lave og havde egentlig overvejet biografen, desværre går der bare ikke nogle film der passer, æv! Men så kan vi også nyde hinanden endnu mere.. Jeg gætter på at han muligvis vil over og se dyrene (regnskoven) det elsker han, men lad os nu se <3 JEG GLÆDER MIG!

Jeg tror i fremtiden vil jeg “blive bedre” og praktiserer alenetid med drengene lidt mere end jeg har gjort, for hold nu op det er rart for alle parter <3 Vi nyder bare tiden indtil 2 bliver til 5 :*

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar