Gravid ♡

10 positive ting ved at være gravid!

Når man sidder der opkogt af mavesyre eller rumsteren i bækkenet endnu en gang giver anledning til smerter og stød, så kan hele det her graviditets ræs godt være liiiidt op af bakke her til sidst! Men når det hele er træls, så er det med at vende det til noget positivt ikke? For der er altså også noget positivt ved at være gravid, i hvert fald hvis du spørger mig 😉

  1. Man er undskyldt for at kunne spise selv de ulækreste ting! – Lige fra makrel på pålægschokolade til at sidde og knase isterninger, det ligemeget! Du er gravid, du må godt, også til finere selskaber 😉
  2. Man får lagt dårlige vaner på hylden! – Om det er rygning, alkohol, eller bare alt for meget hårfarvning, skidt.. Man finder en løsning der fungerer og udelukker det man kan, de tidligere dårlige vaner! Og forhelvede hvor har kroppen godt af 9 måneders udrensning!
  3. Man er undskyldt! – Om man er undskyldt for at få kæresten til at give fodmassage og man er undskyldt når man for tredje gang sætter vaskemaskinen til at vaske, uden tøj i. Man er jo gravid! Og goderne såsom massage må gerne udnyttes 😉
  4. Man behøver ikke ligne en million! – Selvom nogen måske savner at føle sig lækre, så nyder jeg personligt at kunne ligne en sæk kartofler i 9 måneder, at man ser både træt og sjusket ud er ligemeget hvis du spørg om verdenen, for man er jo gravid, det er helt normalt, pludselig forsvinder alles forventninger til hvordan man skal se ud og man kan slappe heeelt af!
  5. Man får lov at købe tøj størrelser man aldrig har prøvet før! – Se det kan også for nogen være kritisk, men jeg synes nu det er spændende, alt det nye tøj jeg har fået udforsket, de nye kæder, særligt er jeg blevet fan af Zizzy og fundet ud af at der er noget der hedder stor pige str. s, det er fandme smart!
  6.  Man er et omvandrende bord! – Det kan godt være maven er stor og træls og i vejen, men hvor er den altså bare praktisk når man endnu en gang slår røven i sædet og ikke orker at stille sine ting på sofabordet, simpelthen fordi der er så langt hen, så er det bare op på maven!
  7. Man får prøvet sovestillinger man ikke troede var mulige! – Selvom det er ret belastende ikke bare at kunne sove på maven, så erfarer man at man rent faktisk kan sove i andre sovestillinger som man ikke havde troet var muligt, selv det at sidde op og sove er en mulighed, det åbner op for en helt ny verden!
  8. Man er ikke i tvivl om at man er i live! – Når man endnu en gang bliver gennemtæsket af en vild baby, eller man endnu en mærker bækkenet knage så er man på INGEN MÅDER i tvivl om at man er i live.
  9. Man stopper med at være blufærdig! – Er man først blevet undersøgt indenvendigt af 2 jordmødre der på skift er oppe at mærke babys hoved, så oplever man pludselig at man ikke længere er så blufærdig, til sidst ender man nærmest med at have smidt bukserne på forhånd 😉
  10. Man mærker liv! – Den skal jo også på her på falde rebet, for en af de aller bedste ting er selvfølgelig at mærke liv, at mærke sin baby vokse sig stor og stærk, kunne puffe og snakke til den, der er intet bedre! <3

 

#staypositive 6 dage til termin…

Også er der altså noget mega smukt over sådan en lækker tyk mave <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar