Ikke kategoriseret

Nu sker der noget!!!!

Som jeg har skrevet flere gange, så har jeg hele graviditeten igennem været flyvende, fysisk har jeg intet mærket udover de snart 30 kg jeg har taget på (ja desværre!) og det faktum at jeg ikke kan nå mine egne fødder! Men jeg har løbet, leget og båret drengene som jeg plejer.. I deres ferie har jeg af flere omgange båret Zacharias i hvert fald 2 km på ryggen og han er en let basse på 17 kilo.. Men min krop har ikke reageret og udgangspunktet er jo at man må fortsætte med samme fysiske belastning som inden man blev gravid, så det har jeg glædeligt gjort!

17 kilo kat <3 36+5

 

Jeg har virkelig sat pris på det, for jeg kunne ikke have undværet det! Hele drengenes ferie arbejdede Søren, det meste af tiden var familien på ferie og jeg har derfor næsten været helt alene om ansvaret! Så tak til min hammerseje krop der bare har klaret det helt perfekt! Det har gået let som en leg, så let at jeg af flere omgange har tænk at jeg nok ALDRIG ville føde..

MEN NU SKER DER NOGET! Altså jeg er ikke ved at føde, men fra den ene dag til den anden har jeg smerter i bækkenet, jeg oplever stik og jag og ubehag også er min mave en stor plukve hele tiden når jeg bevæger mig! Det er gået fra at være legende let, til at være mega hårdt! Så sent som i går sad jeg på gulvet og legede med drengene, og efter 20 minutter var jeg i smerte helvede og kunne knap nok komme op at stå igen, smerterne blev der indtil jeg kunne ligge på langs og få slappet helt af.. AV!

Det sjove er at man ville tænke jeg var træt af det, men faktisk så synes jeg det er fedt.. Jeg synes det er rart at mærke der sker noget, rart at vide at min krop godt snart ved at det går løs. Jeg sætter pris på at min krop har klaret det så godt, og kan sagtens overleve den sidste tid i ubehag, det er jo slut liiige om lidt altså..

#5dagetilbage

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar