Ikke kategoriseret

Hvornår føder jeg?!

I skrivende stund er jeg 39+4, jeg kan jo føde ANYTIME. Den anden dag skrev jeg om hvordan der skete noget, og ja sket mere er der ikke..

Men har jeg en idé, en fornemmelse for hvornår jeg føder, eller falmer jeg bare i blinde?

Jo altså.. jeg har INGEN IDÉ, overhovedet. Med Zacharias blev jeg sat i gang og med Felix kom det bare ud i det blå, jeg er ikke typen der har optakt, eller kan føle noget forud, jeg føder bare når det er tid, ha ha! MEN derfor har jeg det jeg vil kalde en forhåbning, og den forhåbning er at jeg føder på onsdag, der er begge drenge nemlig født, altså ikke dato, men 2 dage over termin 40+2, så det kunne være liiiiidt sjovt at gøre for tredje gang, noget at snakke om. Så når folk spørger, ja.. så føder jeg altså på onsdag, fordi det håber jeg på, gerne mens drengene er i vuggestue, ligesom jeg gjorde da Felix blev født 😀 men det er nok meget at forlange :b

Når jeg nu sådan sidder og tænker tilbage på fødslerne, så skal i ikke snydes for mine tidligere fødselsberetninger! Og hold nu op når jeg sidder og læser dem igennem så kan jeg slet ikke vente, jeg glæder mig SÅ MEGET til at skulle føde igen <3

Læs om da jeg fødte Zacharias HER.

Læs om da jeg fødte Felix HER.

#3dagetilbage

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar