Ikke kategoriseret

Om at blive taget fuldstændig ved næsen! <3

Okay aldrig nogensinde om jeg er blevet taget så meget ved næsen. Jeg oplevede noget i dag jeg egentlig altid har synes var lidt plat, jeg har altid grint lidt når vi overtager de der amerikanske traditioner, synes det er total overflødigt og derfor ikke haft et behov, meen måske er det fordi jeg aldrig selv har oplevet det, været en smule misundelig, hvem ved, for i dag oplevede jeg det BABYSHOWER og hold nu op hvor var det bare fedt, jeg er fan!

Jeg havde en aftale med min skønne veninde Fie i dag, om hygge inden jeg nu en gang gider føde baby! Jeg havde på ingen måder fattet mistanke. Jeg havde aftalt at min mor skulle køre mig derop, da Fie bor i den anden ende af byen også ville min mor tage drengene med i kolonihaven og hente mig sammen med dem, når de havde sovet middagslur. Jeg glædede mig, det er ALTID hyggeligt at tilbringe tid med mine veninder <3

Jeg blev hentet, og vi aftalte at se tingene an i forhold til lur og hentning. Jeg fik sagt farvel og min mor kørte, jeg gik ind i opgangen hvor Fie bor og stoppede så op for at skrive en længere besked til Søren (indkøbsliste you know, de der mænd må have det på skrift!) og jeg ville ikke gøre det som det første når jeg trådte ind i lejligheden, uhøflig er man jo ikke!
Mens jeg stod og skrev så kom min mor pludselig ind i opgangen med drengene, jeg blev snot forvirret og fik spurgt “hvad laver du?!” lettere bebrejdende, vi havde jo for filan lige sagt farvel og nu blev de jo først helt forvirret, ikke på ét eneste tidspunkt fattede jeg mistanke!
Min mor fik sagt noget med at drengene var kede af det, men det var fordi hun ville høre om de måtte sove ved hende. Jeg var total forvirret og forstod vitterlig ikke noget som helst. Jeg insisterede derefter at følge drengene ud til bilen og sige ordentligt farvel, alt imens min mor undskyldte mange gange, det var meeeeeeget mærkeligt!

Jeg gik endnu en gang hen til Fies opgang, skrev min besked færdig som jeg var i gang med, for derefter at gå op og banke på. Her stod hun med sin datter på armen, døren indtil hendes stue var lukket, jeg fattede stadig IKKE mistanke. Hun stod og baksede lidt og fik så sagt om jeg ikke lige kunne åbne døren, jeg fattede ingenting.. Jeg åbnede døren og kunne se der var pyntet så flot op og bag ved døren stod nogle af mine bedste veninder og råbte “surprise!”

Et billede siger mere en tusinde ord! 😉

Jeg hylede og var helt paf, aldrig om jeg er blevet taget så meget ved næsen! Få minutter efter kom min mor og drengene ind igen, og pludselig gav det hele mening, at jeg intet kunne regne ud er simpelthen så pinligt set i bakspejlet! ha ha. Men hvor var det bare fedt og hvor var det bare super hyggeligt! Vi fik leget en masse sjove lege, skulle gætte babyord med forskellig ordstilling, gætte min mave omkreds (hele 127 cm) også skulle jeg med bind for øjnene blindsmage forskellige versioner af babymos, fy for f****, hahah!

Derudover fik jeg gaver til MIG (ikke helt den amerikanske tradition tro) da vi jo ikke kender babys køn, og derfor fik jeg gavekort til fodbehandling og til frisør. Intet mindre end fantastisk, jeg er en dør til at gøre noget godt for mig selv, nu er der ingen undskyldning <3

Amen jeg er stadig helt i hopla, helt overrasket, hvor har jeg bare nogle skønne veninder og en dejlig mor! Tak til Fie for at arrangerer det og tak til de sødeste piger og den sødeste mor for at være med, jeg er velsignet <3

  #1dagtilbage <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar