Ikke kategoriseret

Og det var så de 9 måneder!

Så ramte vi termins datoen! Og her sidder jeg med en kæmpe mave der lige nu hopper i en sjov rytme fordi baby inde i maven har hikke. Det er uvirkeligt at tiden allerede er gået, det var de 9 måneder! Det virker som i går jeg skrev offentliggørelsen, i går jeg fortalte jer alle om at der var et tredje barn på vej, læs HER, og nu er vi her, ved målet, eller i hvert fald det mål vi har sigtet efter i 9 måneder.

Det har været 9 måneder med op- og nedturer, med frygt og glæde, det har været en ruchebanetur uden lige! Jeg først blev en juli baby, til en august baby, så var der 2, for kun at være en og så blødte jeg af flere omgange. Jeg stressede rundt, men efter 20-ugers mærket er det bare kørt derudaf, jeg har været glad og flyvende, fysisk har min krop haft det FANTASTISK graviditeten taget i betragtning og det er jeg ovenud lykkelig for, jeg er mega priviligeret, tak til min hammer seje krop!

Nu sidder jeg så her 40+0, stadig gravid og slet ikke utålmodig, jeg har ikke travlt. Jeg nyder et hvert sekund med drengene, jeg nyder den sidste tid vi kun er os, inden der kommer en lille ny og det hele bliver nyt, jeg nyder spark og jeg nyder maven til fulde drag, baby kommer når baby er klar! <3

Fun facts fra graviditeten:

Vægtøgning: 30+ kilo

Maveomkreds: 127 cm

Ultimative cravning: Isterninger! Som skal knases, og mcdonalds mad!

Tøj størrelser: Fra L til XXL (jeg bruger ikke penge på graviditets tøj 😀 )

Hade lugt: Lugten af kød der steger, det giver mig kvalme!

Vigtige medicamenter: Almonix og Balancid, ellers var jeg brændt op!

Værste graviditets gene: Uro i benene HVER AFTEN!

 

#goalcomplete<3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar