Ikke kategoriseret

3. Fødsel er en drille fødsel!!

Ja! Jeg har ikke født endnu, det er så træls! Jeg har ondt smerter, men det udvikler sig bare ikke. Det er dybt frustrerende, virkelig, men nu ved i det, der er ikke sket mere, æv!

Jeg har til i morgen aften til at føde, ellers må det ikke blive inden søndag kl 17, min skønne mor og verdens bedste mormor er nemlig på arbejde lørdag/søndag og jeg håber og ønsker ikke at drengene skal kastes rundt i nødpasningsløsninger.. Skal det være, så skal det være ved min mor som de kender og er trygge ved <3 mere om verdens bedste mormor HER

De sover trygt ved mormor <3

 

Jeg har det rigtig skidt i hovedet, det hele fylder rigtig meget, men jeg prøver blot at huske på at ligegyldigt hvad, så er det snart også selvom det bliver om en uge, tidsrammen er ved at være så overskuelig at jeg nok skal klare det, og det skal mine seje drenge også! Jeg prøver alt hvad jeg kan her til sidst at have et positivt sind, selvom det er mega hårdt, men inden længe er jeg mor til 3 <3

Den der 3. fødsel er bare en drille fødsel! <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar