Ikke kategoriseret

Et glædeligt gensyn!

ALDRIG NOGENSINDE om jeg har været så glad som jeg var her til eftermiddag. Drengene har været ved min mor siden tirsdag, da vi konstant har troet at fødslen gik i gang, det skete så bare ikke, og jeg ville helst skåne dem fra at blive kastet frem og tilbage! Drengene skal jo ikke være med til fødslen, ikke fordi de ikke må, men fordi jeg ved det for mig vil være en stressfaktor, og jeg har behov for at kunne fokuserer 100% på mig selv.
Jeg har stadig mange smerter og har ondt og får snyde veer on/off og ved ikke om jeg går i fødsel om lidt, jeg tør hverken tro eller håbe mere. Men Søren er hjemme i weekenden og min mor skal på arbejde fra lørdag morgen til søndag eftermiddag, så drengene er hjemme hos os i weekenden! <3

Jeg har grædt rigtig mange gange af dårlig samvittighed, jeg kan ikke forene mig med at få dem passet, ikke fordi jeg ikke tror de hygger sig, men fordi jeg ikke ser nogen grund til det, og endnu værre har så været når det hele virker “forgæves” for snart føder jeg jo, også kan vi starte forfra. MEN heldigvis så VED JEG at min skønne mor er god, og at de elsker hende og hun er så god til at imødekomme dem og deres behov, jeg er 100% tryg ved at lade dem i hendes selskab, hvilket også er derfor jeg ikke må føde før weekenden er omme! Mit hjerte ville ikke kunne bære hvis drengene skal kastes rundt i nødpasningsløsninger, hvis de skal nye og fremmede steder hen, til nogen som kun kender dem halvt så godt som min mor, så vil min dårlige samvittighed gå helt amok! Så nu klemmer jeg ballerne sammen til på mandag, ha ha! 

Men at se dem igen var noget af det vildeste jeg nogensinde har oplevet, jeg græd af glæde som de løb hen imod mig, jeg tror aldrig nogensinde jeg har oplevet et savn så stort som jeg har gjort i de her dage! Puha.. Heldigvis var det for drengene bare et glædeligt gensyn også var alting som det plejer, vi skulle ind og lege med tog, bygge høje huse og læse bøger, vi var i de samme gamle rutiner med det samme, der var intet at mærke på dem for de har haft en skøn miniferie ved deres mormor og bedstefar, det ved jeg!

Glædeligt gensyn!

I nat skal vi bare putte rigtig tæt, side om side og i weekenden så skal vi bare nyde hvert sekundt sammen, det bliver nok den sidste weekend vi har sammen, hvis ikke jeg føder midt i det hele, og det skal nydes, hvert eneste sekundt, så kan smerter og ubehag rende mig et vist sted! <3

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget! <3

40+4 <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar