Ikke kategoriseret

2000 følgere <3

Jeg fatter det ikke… <3

Hvor er der vildt! I den her uge ramte min Facebook side 2000 synes godt om, det er langt mere end jeg nogensinde havde turde håbe på! 2000 mennesker, som følger med i mine tanker og i mit liv, helt frivilligt, det er sku lidt overvældende! Er jeg virkelig så spændende?!

For det ikke skal være løgn, så fylder bloggen også 2 år i dag! Noget jeg først kom i tanke om, da jeg satte mig til at skrive det her oplæg, ha ha. For 2 år siden var jeg gravid med Felix og vidste endnu ikke hvad jeg gik indtil, jeg kunne ikke forudse parforholds kriser, koloenorm træthed og kampe generelt jeg aldrig havde troet jeg skulle udkæmpe. Samtidig med jeg aldrig nogensinde i min vildeste fantasi havde forestillet mig hvilken kærlighed og livsglæde det at være mor til pseudotvillinger førte med sig <3 jeg har ikke fortrudt nogensinde, og det er nok også derfor jeg sidder her 2 år senere som en strandet hval 5 dage over termin og glæder mig helt vildt med masser af gå på mod, for skræmt det blev jeg alligevel ikke 😉

Fremtiden?

Men tak til jer, tak fordi i gider og vil, det er jer der holder mig kørende! Bloggen startede reelt ud med at være ret informativ, til at blive virkelig personlig, der er snart ikke det jeg ikke deler med jer. Mest af alt fordi jeg elsker det, fordi i er hammer søde til at støtte lytte og genkende det jeg beskriver, og det er bare så fedt! Samtidig med jeg stadig deler ud af min passion om emner såsom amning og generelt bare mine holdninger til forskellige emner <3

Men hvad med fremtiden? Her i mine meget laaaange dage har jeg brugt meget tid på at spekulerer i forskellige tiltag og i at gøre bloggen mere professionel, (tiden skal jo gå med noget) og jeg har lagt en delvis plan allerede, men inden jeg får alt for mange vilde ideer, så må jeg hellere høre jer! Hvad kan i godt lide ved at læse med? Er det bare mig? Er det min være måde? Er det den informative del? Bare hit me, og kom meget gerne med fremtids ønsker og konstruktiv kritik, jeg lytter altid og vil altid lytte til jer 100%! Uden jer var det jo slet ikke muligt <3

Igen tusinde tak for jer det er så vildt <3

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar