Ikke kategoriseret

Om at bruge ventetiden fornuftigt <3

Som jeg har skrevet tidligere holder jeg i teorien ikke barsel.. Jeg er pt tilmeldt Fysik b, Historie b og Dansk a som enkelt fag, med henblik på at skulle til eksamen til maj 2018. Alle fagene er på Flex, det vil sige jeg studerer hjemmefra og alt bliver gjort op i opgaver. Derfor behøver vi ikke snakke tidlig institution eller andre trælse ting for baby h*n kan blive hjemme ved mig helt til August næste år, når jeg begynder på rigtig dagshold igen.

Jeg afsluttede inden ferien mit første år på HF og planen er at tage den over 3 år, jeg fortrækker at have undervisning da det er det jeg får mest ud af rent fagligt, men jeg har valgt at lette det ved at tage det ene år på flex og derved kunne gå hjemme med baby så lang tid som muligt.

Det betyder så at jeg har et hav af afleveringer liggende, som venter på at blive lavet. Og hvordan slår man ventetiden bedre ihjel end ved at lave skolearbejde? Derfor har jeg over de sidste 4 dage lavet 10 afleveringer forud, sådan så næste frist er i slutningen af september, det giver mig noget tid og løbe på, noget tid at lære baby og kende og lære vores nye rutiner indtil næste aflevering. Meget kan man sige men det er sku en positiv ting ved at være gået over tid, nu skal jeg ikke stresse i den anden ende <3 Meeeeen nu må baby gerne snart melde din ankomst 41+2 nu når klokken er over midnat :*

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar