Ikke kategoriseret

Husk nu forfanden at nyd det!<3

Det er så vildt overvældende det hele, jeg er stolt og samtidig pisse bange for tiden går alt for hurtigt, det er helt crazy!

Lillebror er i dag 12 dage gammel og ja jeg føler stadig det var i går jeg fødte! I dag havde vi andet besøg af sundhedsplejersken, sidste gang var i mandags. Han blev målt og vejet, og han er bare helt perfekt! En vægtstigning på 380 gram og så er han vokset 4 cm. Så nu hedder udgangspunktet 4960 gram og 59 cm.

Det så skørt, han var direkte i str 62 da han blev født og så forstår jeg sgu bedre at det er begyndt at stramme en del, han vokser jo derudaf!
Da sundhedsplejersken gik efterlod det mig med et hav af følelser. Jeg følte glæde og stolthed over min seje dreng, jeg følte panik, fordi tiden allerede render ud i mellem mine fingre, jeg følte mig forpligtet til pludselig at nyde hvert eneste sekundt, men samtidig frustreret fordi det ikke altid er muligt. Ja, et hav af følelser!

Alt sammen imens han lå og sov hvor han altid vil sove, på mit bryst! Noget mange mødre kan synes er hårdt, det er hårdt med en lille baby der konstant vil hænge og aldrig ligge selv. Men for fanden, husk nu at nyd det, for inden man får set sig om så er det slut! Felix og Zacharias som før var “mine babyer”, de har nægtet det i hvad der føles som flere år, og nu sidder jeg her og panikker over fremtidsudsigterne,  over at det snart er slut, for tiden den går hurtigere end man lige tror!

Det er alt sammen for så kort en periode, det er bare med at nyde det <3

Du må gerne ligge her for evigt <3

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    hashtagmor
    28. august 2017 den 19:45

    Det ser så skønt ud! Og tillykke med lillebror! Hvor er han sød. Og ja – tiden går så pokkers hurtigt, min lille baby er 14 mdr nu ?

  • Skriv kommentar