Ikke kategoriseret

STOP TIDEN! :'(

I dag er en dag fuld af blandede følelser, min kære Zacharias, min store dreng er nemlig begynde i børnehave! Lige pludselig så er tiden forsvundet som dug for solen, det er faktisk ret skræmmende!! Men det bliver godt til ham godt med nye udfordringer og mange børn på hans alder, for på hans stue var han ultimativt den ældste!

Han var stolt i morges da jeg afleverede ham og han havde fået nyt rum henne ved børnehavegruppen, drengene går heldigvis i en integreret institution, så helt nyt er der ikke, han har været på besøg flere gange, så han kender det.

Han fik selv lov at vælge outfit i dagens anledning 😀

 

Men forfanden hvor er det også skræmmende, børnehave betyder ringere nomeringer, altså færre pædagoger, jeg hader det! De går fra at være 3 / 4 pædagoger til knap 15 børn til at veksle mellem 1 og 2 pædagoger, årha! Jeg ved næsten ikke hvilket ben jeg skal stå på, jeg ved Zacharias nok skal klare det, også alligevel, “hvad nu hvis?”, det er ikke sjovt! Jeg håber virkelig snart på bedre tider, for jeg ved at der hvor drengene går, er et af de bedre tilfælde rent nomerings mæssigt og jeg er ved at gå ud af mit gode skind!

Men nok tanke mylderi, ligenu venter Felix, lillebror og mig på at Søren henter Zacharias, og jeg er så spændt på hvordan han reagerer ovenpå første dag i børnehaven, godt vi starter ud med weekend <3 #stoptiden!

Jeg har tidligere skrevet om de SKIDE pædagoger – læs HER.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar