Ikke kategoriseret

Lillebror skal hedde…..

Så kom vi frem til et udgangspunkt, egentlig har Søren haft bolden de sidste 3 dage, vi havde fundet 3 navne og jeg gav ham frit valg, men jeg havde klart et farvorit navn og jeg var så heldig at det blev lige præcis det <3 (måske med liiidt pres, ha ha)

Men sig så hej til Zilas! <3

Jeg er personligt ikke fan af stavemåden selvom det giver god mening med Zacharias, tilgængeld er jeg helt vild med navnet! Det har været på min liste med drengene og pludselig som et trylleslag var Søren med på ideen, såfremt det blev med Z, så den kan vi godt godtage, jeg er glad og synes det passer så godt sammen med drengenes navne! Både Felix og Zacharias er godt i gang med at sige Zilas <3

Jeg er nu mor til Felix, Zacharias og Zilas <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar