Ikke kategoriseret

I dag er jeg 3 uger gammel <3

Så gik der endnu en uge, og jeg er i dag 3 uger gammel, tiden flyver af sted! Jeg har i denne uge fået mit navn, jeg hedder nu Zilas, men min mor og far er ikke så gode til at huske det, jeg hedder stadig mest baby eller lillebror! Det er lidt sjovt  😀

Jeg er blevet så dygtig til at holde øjenkontakt siger min mor, hver eneste gang jeg kigger på hende og det gør jeg også rigtig tit nu, det er spændende at kigge på hende og se mig rundt omkring, verden er jo stor og spændende!

Min mor hun roser mig stadig hele tiden, hun fortæller hele tiden hvor sød og nem jeg er, jeg brokker mig kun når det er yderst nødvendigt. Hun siger også at jeg sover så flot, jeg er god til at tage lure i løbet af dagen, dog er den bedste lur på sofaen i min mors favn når mine brødre er i institution, der kan vi nemt ligge 4 timer og putte, bare mor og mig og vi sover begge så godt! Og om natten er jeg blevet så dygtig til at sove et langt stræk, altid mellem 6 og 7 timer, jeg hører hele tiden min mor sige “det længe siden jeg sidst hsr fået så meget søvn!” Det må være godt, for mor trænger til søvn.

Ellers er der ikke så meget slinger i valsen med mig, jeg er en glad, rolig og nem baby i følge mor <3

Også bruger jeg nu str 68 i tøj, men jeg eeeelsker også at spise <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar