Ikke kategoriseret

Vi har købt en bil!

Ironisk nok ovenpå et af mine seneste indlæg om hvorfor man ikke behøver en bil, så har vi købt en bil.. Eller Søren den papand har!

Han er en papand fordi ligeså velovervejet en beslutning en bil burde være, ligeså impulsiv var hans beslutning. Knallerten gik i stykker, så køber vi sgu bare en bil! Mor er ikke heeeelt positiv kan i godt høre, haha.

Ouh well i det mindste har han købt en familie bil! En Renault Sienic stationcar fra 2002 som kun har gået 180.000 og hvor der problemfrit kan stå 3 autostole bagi, et rigtigt familieklenodie haha! Men jeg har stadig ikke kørekort og får det altså ikke foreløbig, så for mig er bilen ikke så spændende! MEN den giver noget frihed og nogle muligheder vi ikke har haft før, det jo ikke forfærdeligt med en bil :p jeg skal bare lige vende mig til tanken, sagde den utilfredse mor :p

Vi kan alle være her 😉

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Henriette
    19. september 2017 den 17:41

    Hej Luna… jeg vil bare lige oplyse om at mindstemandens autostol SKAL vende bagud til de er mindst 9 måneder, pga sikkerhed. vil bare lige oplyse dig om det, hvis ingen har gjort det.. ( og du behøver ikke godkender den her kommentar, ville vare fortælle dig det..) 🙂

  • Skriv kommentar