Ikke kategoriseret

Fucking amme issues!

Amning er smukt og naturligt, sundt og godt, men lige så positivt det kan være ligeså pisse frustrerende og forfærdelig irriterende kan det være i nogle af de der (fucking) situationer! Jeg har samlet nogle af de mest kendte “amme issues!”, jeg kan umuligt være den eneste 😉

Mobilen ligger liiige lidt for langt væk!

Eller fjernbetjeningen eller bogen, what ever.. pointen er når man lige har sat sig i ordentlig position og er midt i amningen og man opdager at man ikke kan nå sin aller vigtigste ting, med en sovende baby bliver det virkelig hurtigt røvsygt at kigge ud i luften.

Når man ikke kan bevæge sig!

Den der når det lige klør et mega belastende sted og man kun kan komme til ved at rykke rundt på sig og vække sin baby der sover trygt! Den anden dag formåede jeg at slå mig selv i hovedet af flere omgange fordi en eller anden åndsbollet flue konstant skulle sætte sig i mit ansigt mens Zilas sov i min arm, fluen døde ikke, men jeg fik ondt i hovedet!

Når man skal tisse!

Ja, når man sidder der mens ens baby sover aller bedst og man bare skal tisse! Og det sker dæme ofte med sådan en slap bækkenbund ovenpå fødslen. Man skal altid strække den liiiige til det sidste så man må løbe der ud og er i høj risiko for at tisse i bukserne, det er sket her før ;).

Når man lige tror man kan nå det….

Når man lige tror man kan nå at få en bid mad, eller få et lynbad, hvad end man nu trænger til og der så er en baby som sætter i et skrig som om det ikke har fået mad i flere uger. Det ender ud mad sæbe i øjnene, tabt mad eller andre fantastisk nederen scenarier midt i stressen over den hammer ulykkelige baby!

Når man må lære at spise med en arm.

For når mor skal spise, så skal baby også, sådan er det bare! Så må man lære enten at spise bestik med en arm, først kniven, så gaflen i sådan en symbiose.af konstante skift og meget få bidder indenbords. Eller også må man være primitiv og spise med hænderne, hvis børnene kan, så kan man vel også 😉

Mad der brænder på!

Ja den der med når man lige skal amme midt i madlavningen og ens fantastiske ammehjerne glemmer at slukke blusset eller ovnen midt i det hele. Den kan også bare ske man farer forvildet fra en grædende baby, rører i maden, ammer, farer op, rører osv. det et temperaments spørgsmål og et spørgsmål om hvor meget hjernekapacitet der er tilbage.

Har man flere børn……………

Har man flere børn så er der den der med at hver gang man sætter sig ned og ammer, ja så er hele køkkenet pludselig endevendt eller der er smurt mascara udover det hele, de lærer ufatteligt hurtigt at spotte hvornår de kan slippe afsted med ulykker! Dette gælder selvfølgelig ikke hvis der er tale om teenagere, så går de nok bare i sprutskabet mens man er fanget midt i amningen 😉

 

Og fucking det er fordi man har lyst til både at bande og råbe lidt når noget af overstående sker 😀

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar