Ikke kategoriseret

Sund mandag #3 en uge uden slik!

Endnu en uge er gået, det har været svært at skulle erstatte slik og søde sager med frugt! Jeg har altid og er sådan en type der ELSKER slik og chokolade især, jeg har altid været sådan en “kedsomheds-spiser”, når jeg keder mig så skal der chokolade indenbors, og spørg mig lige om det er fucking kritisk når jeg sidder alene hver aften og ungerne sover, I NEED CHOKOLATE! Jeg har næsten rendt i cirkler af ren og skær rastløshed, haha!

MEN det lykkedes, det gjorde det! Der er dog ikke blevet indtaget store mængder af frugt, men det gør jo absolut heller ikke noget, for skulle jeg spise frugt i de mængder jeg har spist slik, så ville det heller ikke være specielt sundt, dog sundere end slik! haha..
Jeg må dog være ærlig at erkende at jeg i går faldt liiidt i, i forhold til cola! Ovenpå en hel dag med fødselsdag, og mega træthed, røg der hele halvandet glas cola ned, men så godt var det nu heller ikke, og i forhold til de 2 liter jeg plejede at indtage, så går det nok, man skal også have lov at fejle en gang i mellem, og hey.. Det er sgu da stort jeg indrømmer det 😉

Vægten sagde i morges 102,9 kilo, det går den rigtige vej! Yderligere 1,3 kilo er forsvundet, det vil sige 2,6 kilo på 2 uger, det er faktisk ret sejt må man sige! Det kan jo også være graviditets kiloene der stille og roligt rasler af, men jeg vælger at tro på det er min “nye livsstil” der gør det, motivation for at fortsætte!

Den næste uges tiltag bliver at bevæge mig lidt. Pt bevæger jeg mig kun frem og tilbage fra drengenes institution, som ligger lige om hjørnet, ellers sidder jeg bare forstenet på sofaen og laver skolearbejde, men jeg trænger til at få rørt min krop! Derfor bliver planen at hente den skide pokemon app, (det altid godt med et formål) også dagligt gå på pokemon jagt, og kombinerer det med en skridttæller også kører vi med de her minimum 10.000 skridt om dagen og starter der!

Så nu hedder listen:

  • Ingen Cola
  • Ingen slik
  • 10.000 skridt om dagen

det kommer ligeså stille og jeg er stadig topmotiveret! <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar